Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zemřela Debbie Reynolds, matka Carrie Fisher


ikona
KarelR
Hvězda Zpívání v dešti už není mezi námi, stejně jako dvě další herecké legendy. 

Tragický rok 2016 pokračuje a tentokrát zatraceně krutě. Jen den po Carrie Fisher totiž zemřela i její matka, slavná herečka Debbie Reynolds, kterou znáte hlavně ze Zpívání v dešti. Debbie údajně neunesla smrt svojí dcery a v 84 letech dostala mrtvici. Filmový svět tak v posledních dnech dostává ohromně zabrat, mimo Carrie a Debbie jsme totiž přišli také o Lubu Skořepovou (dožila se 93 let) a Claude Gensac, jíž znáte jako manželku Louise de Funèse z četnické série (dožila se 89 let).

Debbie Reynolds toho samozřejmě měla na kontě víc, než jen slavný muzikál. Od 50. let slavila úspěch na Brodwayi, kde odtančila a odzpívala nespočet představení, a na velkém plátně se objevila třeba ve westernu Jak byl dobyt Západ, dramatu Matka nebo komedii Svatba naruby. Debbie si vybudovala i rozsáhlou televizní kariéru, v níž nechybí The Debbie Reynolds Show nebo úspěšná hostovačka v sitcomu Will a Grace. A ačkoliv za poslední dekádu skoro nic nenatočila, možná jste si jí všimli v její poslední roli v Soderberghově Liberacem.

Do konce roku 2016 zbývají tři dny. Docela se děsíme, co všechno se ještě může stát...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace