Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zemřela Carrie Fisher, princezna Leia ze Star Wars


ikona
Mr. Hlad
carrie fisherleiaripstar wars
Představitelka princezny Leiy se bohužel z nedávného infarktu nedostala.  

Před pár dny jste i na MovieZone mohli číst zprávu o tom, že Carrie Fisher složil během letu z Londýna do Los Angeles infarkt. Naštěstí to ale vypadalo, že se ze všeho dostane a lékaři potvrdili, že je mimo nebezpeční života. Realita je bohužel jiná. Letos šedesátiletá ikona Hvězdných válek dnes v 8:55 ráno zemřela, potvrdila to její dcera Billie Lourd. 

 

Fisher už měla svoje scény pro osmé Hvězdné války dotočené, takže se s ní fanoušci rozloučí příští rok, ale ačkoliv bude pro celý filmový svět navždycky princeznou Leiou, na kontě toho měla víc. Zahrála si ve filmových klasikách jako Bratři Bluesovi nebo Když Harry potkal Sally, napsala knihu Pohlednice z Hollywoodu, kterou později adaptovala pro stejnojmenný film režiséra Mikea Nicholse. Na kontě měla další čtyři romány a třeba i práci na scénářích k filmům Sestra v akci a Poslední akční hrdina. Zkrátka toho bylo dost, i když i jí samotné bylo nejspíš jasné, že jednou pro vždy zůstane hlavně sestrou Luka Skywalkera. Každopádně i když tu Carrie Fisher mohla s námi pobýt déle, Hvězdné války jsou jistota, že na ni fanoušci hned tak nezapomenou. A větší filmový pomník by si snad ani přát nemohla...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace