Do diskuze mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé.


Zobrazuji položky 1 – 20 z 68

1 2 3 4

09.02.2017 12:40:27
on-line

Na druhýkrát už nemalo čo, len som bol lepšie pripravený, čo ma čaká

09.02.2017 12:38:14
on-line

Johnny
jj, pritelkyne se na to tesila a nakonec se ji to nelibilo, protoze to bylo o jazzu, ktery nemusi. Mne se to zas libilo dost, jazz neposloucham, ale uznavam ho, ale proste jsem si prave uzival ten vizual, choreografii, kameru, strih apod., coz prave pritelkyne nevidi

09.02.2017 11:42:22
on-line

JohnyD
Takze nakonec nezklamalo?

09.02.2017 11:07:43
on-line

Včera videné po druhýkrát. Užíval som si teraz veci ešte viac ako minule a tešil sa najlepšie scény filmu. Napr. úplne prvé muzikálové číslo na ďialnici ma až tak nechytilo prvýkrát, ale teraz som si užíval tu kameramanskú choreografiu bez strihu na jeden záťah.

V niektorých momentoch som už ani nečítal titulky resp. nepočúval, čo Ryan s Emmou hovoria a iba si užíval ten vizuál, close upy na ich ksichty, hru so svetlom a počúval hudbu.

Proste už vyzerám ďalšie predstavenie a teším sa na Blu-Ray.

Inak neviem ako to máte vy, ale v mojom okolí ten film prevažne chvália chlapy a ženské to dosť hejtujú až na pár výnimok.

04.02.2017 11:17:19
on-line

Muzikaly nemusim. Je to strasne super!

03.02.2017 01:05:44
on-line

Čistá filmová radosť. Kto to nemá rád, musí mať namiesto srdca len kus bravčovej krkovičky.

Emma skvelá, jasný Oscar. Ryan jej v podstate iba nahrával na ten koncert - ale on je vždy iba nahrávač.

02.02.2017 22:57:11
on-line

filmová magie v tom nejlepším podání.. hudba, láska, sny.. Chazelle je démon, dejte mu toho Oscara za režii, děkuji, co on tam předvádí, to je neskutečný.. a Emma Stone krásně herecky vyzrála

28.01.2017 23:43:56
on-line

La La Land (9/10)
Ok, tak ja k tomu asi neco napisu.

Cekal sem na to dobre rok. Jako milovnika klasickejch hollywoodskejch muzikalu jsem si doma postavil improvizovanou svatyni s podobiznou Ryana Goslinga a Emmy Stone. Behem te doby jsem hltal kazdy prd, ktery se zjevil na Deadline, Hollywoodreporteru, Variety, ScreenJunkies a dalsich. Zacali se objevovat nadsene reakce z Benatek a dalsich festivalu. Na tema La La Land jsem zapradal diskuze s kazdou filmovou a serialovou hvezdou, ktera se zjevila u mne v praci...

Prisla prvni upoutavka a ja jsem v reakci na to vylucoval vsechny mozne telni tekutiny. Otravoval jsem KarlaR s kazdou prkotinou, ktera by se mohla nahodit na MZ a na jeji Facebook. Usinal jsem s tim, ze me uz za par mesicu (tejdnu) ceka filmovy zazitek meho zivota.

Slovaci meli premieru v predstihu a ja sem nase bratia zacal nenavidet. Svine jedny. Nasledne prisla vanocni premiera La La Landu v nasi domovine a ja prave zjistil, ze budu muset byt v praci 13 dni v kus 12-16 hodin denne. Zvysil jsem spotrebu (ne)povolenych podpurnych latek na dvojnasobek a nejak prezil ty nadsene komentare, ktere se zacali objevovat vsude okolo. KarelR me taky tenkrat taky nasral.

Konecne nekdy druhy tyden v lednu jsem se dostal do kina a prvni dojmy byly znacne - jak to rict - nevim, nechce se mi ted minutu premyslet o vhodnem slovicku. Clovek, kterej by toho mel v zivote vic nacteneho, by na to prisel okamzite.

Ten film me zakonite zklamal, ale je to stejne pecka. Reziser Damien se spis nez klasickymy hollywoodskymi muzikaly nechal inspirovat tou francouzskou vlnou sedesatych let, kterou jsem kvuli tomuhle jednomu filmu taky poctive nakoukaval, a naserviroval nam muzikal, kterej zamiril do nasich Ipodu ne 12, ale 4 pisnickami a ve zbytku nas nicil romanci, ktera citlivejsi (a vnimavejsi) duse mohla nicit hooodne dlouho.

Blue Valentine to tak docela nebyl, ale stejne to byla excelentne provedena exkurze do sveta, kterej je nam tak strasne vzdalenej, ale zaroven se do nej (skoro) kazdej dokazeme velmi rychle vcitit. Redakce dobre vi, ze neni zrovna nejlepsi napad, abych psal recenze a vyjadroval se oficialne k premieram novejch filmu, a tak si muzu odpustit obligatni odstavce u hudbe Justina Horowitze, preciznim vytvarnym ztvarneni, fantastickym strihu a x dalsich vecech.

Zakoncim to proste jenom tim, ze La La Land nenaplnil moje ocekavani. Vlastne ani nemohl. Dostal jsem vazne neco trochu jinyho, nez co jsem ocekaval, ale to mi nebrani zaradit to mezi TOP 3 minulyho roku po bok Arrivalu a Sing Street. Vetsinu tech oskaru si to zaslouzi.

26.01.2017 13:14:42
on-line

5/10
Hrozně hezky natočené a herci taky výborné výkony. Dokonce i prkenný Gosling mi sednul, přestože hrál stejnou postavu, jako ve všech svých filmech. Jenže jsem se nudil a skoro jsem to nedokoukal. Možná mi hodnocení sráží i Velká čínská zeď, kterou jsem viděl předtím a která mi subjektivně utekla jako voda. Tady mi v půlce filmu připadala stopáž delší, než předtím celej film.

23.01.2017 15:56:21
on-line

5/10
Viem že ma tu asi ukameňujete. ale ja som sa pri tom proste nudil a skoro som v polke zaspal. Nič moc teda.

23.01.2017 02:17:53
on-line

8/10
Velmi dobrý, ale vzhledem k tématu, kvalitě herců a směřování příběhu jsem čekal, že mě ta poslední třetina výrazně víc sejme. Přitom je všechno na svym místě - super výprava, parádní střih, Ryan s Emmou na vrcholu, ale ta osobnější rovina na mě ve finále zas tolik nezapůsobila. Každopádně jestli to pobere Oscary, zlobit se nebudu

20.01.2017 17:16:36
on-line

Ted
videl, ale nijak extra me to nebavilo

20.01.2017 16:41:17
on-line

Já jsem to viděl ve středu. Normálně si sem přijdu napsat dvě věty. Líbilo, nelíbilo, hodnocení. A tak. Teď jsem nevěděl, co napsat. Podle trailerů jsem šel na líbiví muzikál plný hudební čísel a pohádkového vztahu. Nečekal jsem nic víc, jen perfektní podání. Perfektní podání jsem dostal, ale ve zbytku jsem se spletl. Byl jsem rozebranější než Lego. Nevím, jestli jsou ve vzduchu Oscary pro herecky zúčastněné, tak daleko bych zřejmě nešel, ale oba dva do rolí pasují výborně. Jejich výrazové rejstříky dle mého do těch charakterů strašně sedí a osobně si nedovedu představit (nevím, jestli to není jen drb), že by v hlavní většině filmu měla hrát Emma Watson (která by se možná hodila více do té závěrečné podoby). Opomenu-li tu fantastickou audiovizuální stránku, kdy Chazelle tahá jeden nápad za druhým, 2-3 songy si pořád broukám, atd., tak nejvíce tne do živého vztah hlavních hrdinů. Fantasticky narámcovaná taneční čísla na vývoj a průběh jejich vztahu. Jedna z nejkrásnějších a nejdevastivnějších závěrečných scén vůbec, nevěděl jsem, co říct. Chci to vidět znova, ale nevím, jestli jsem na to připravenej. Kvůli tomuhle chodím do kina, kvůli těm snům, které Chazelle tak působivým a drtivým způsobem prezentuje. To je pro mě esence Hollywoodu. A jestli ještě někdy nějakej ignorant napíše, že do kina se přeci chodí hlavně na výbuchy, superhrdiny a autoboty, tak se vzteky protancuju až někam k zemskýmu jádru. 9/10

20.01.2017 16:08:35
on-line

I guess..

20.01.2017 15:35:44
on-line

Gorecki
Kino bylo už minulej tejden a psal sem 9/10 pod mojim tematem TOP 11 kasovnich uspechu.

Rozsekalo me to a nevedel sem, co k tomu napsat. Dostal jsem trochu neco jinyho, nez sem cekal a chvili sem se s tim nemohl srovnat. Rozhodne to neni zklamani, ale delsi popisek nahodim na CSFD (a i sem) az po druhe kinoprojekci. Dost mozna bude uz dneska vecer.

xxenda vlastne podepisuju. Ma to bliz k Blue Valentine nez ke klasickejm muzikalum, coz pro me byl trochu sok. Ale to uz je muj problem.

20.01.2017 15:29:35
on-line

Ted
Uz si to videl? Planoval si tento tyzden a nie som jediny, kto caka na tvoje hodnotenie.

20.01.2017 15:10:05
on-line

xxendxx
Videl si Easy A?

20.01.2017 15:03:12
on-line

první film, kde mi Ema nevadí, protože přesně sedí do role "venku jsou hezčí a lepší než jsem já"

těšil jsem se na rozjuchanej muzikál plnej barviček a na to, jak si pročistím hlavu, ale od poloviny to chytlo drive, kterej jsem nečekal a na konci jsem byl naštvanej, že jsem na to šel, protože se to přehouplo do polohy, kterou jsem přesně (vzhledem k několika okolnostem), nechtěl.

kdyby mi před projekcí někdo řekl, že je to muzikálová variace na mnou adorovaný Blue Valentine,
nikdy bych na to nešel a dal bych si to tak za rok doma.

9/10

20.01.2017 08:54:04
on-line

8/10
Je to pecka. Hudba skvela, herci taky, akorat na konci me to nesemlelo tak, jak jsem ocekaval/chtel. Whiplash ve me rezonoval vice. Za me nejvice emocni scena byla ta vecere, to se mi sviralo hrdlo az az.
P.S. Uz se tesim na dalsi filmy od Chazellea - jeste mu zbyva o trupetistovi, saxofonistovi a basistovi Ale ted fakt, ten kluk ma talent!

12.01.2017 08:05:17
on-line

Karlos
"jsem nesmělá a trochu jetá, ale pořád milá a hodná" je ten nejroztomilejší výraz u Emmy Stone! Tss!

Zobrazuji položky 1 – 20 z 68

1 2 3 4

© Copyright 2000 – 2017 Všechna práva vyhrazena.