Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Blade Runner bude eRko


ikona
KarelR
A zatraceně drahé... 

Vetřelec a Blade Runner se příští rok vracejí ke kořenům. Sám Ridley Scott točí pokračování Promethea, které se jmenuje Vetřelec: Covenant a má využít spoustu jeho nápadů na původního Vetřelce 2 (takže se jedná o jakéhosi duchovního následovníka). O Blade Runnera se potom stará Denis Villeneuve, režisér Sicaria nebo Příchozích, jenž právě potvrdil, že se film dočká eRkového ratingu.

 

Ano, v Blade Runnerovi 2049 poteče krev stejně jako v originále. A jelikož se jí dočká i květnový Vetřelec (kdyby o tom náhodou někdo pochyboval...), mohl by se rok 2017 chlubit hned dvěma návraty ke klasice, které dorovnají feeling a snad i kvality svých předchůdců. Řijnového Blade Runnera, který podle Villeneuvea bude "jedním z nejdražších nezávislých filmů všech dob", už jsme okusili ve famózním teaseru. Nezbývá tedy než doufat, že se (v nejbližších hodinách!) brilantně představí i návrat Vetřelce.

---

Vytáhni v hospodě: Bacha na marketing, Harrison Ford má mít v Blade Runnerovi 2049 jen vedlejší roli. Rozhodně nečekejte buddy movie.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace