Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dostaneme čtvrté Postradatelné?


ikona
Mr. Hlad
Vrátí se Slyvester Sallone a jeho parta akčních legend? A kdy bychom se na ně mohli v kině těšit? 

Když Stallone před pár lety oznámil sérii The Expandables, pro fanoušky akčních filmů to bylo, jako kdyby na Zemi sestoupil Ježíš. S rotačákem. Sly, Statham, Arnold, Jet Li, Willis a spousta dalších drsoňů v jednom filmu? Sem s tím. Doteď si vzpomínám, jak jsme se s Imfem hádali, kdo bude psát novinku o tom, že něco takového vzniká. Bylo to fajn, ale všichni víme, že to mělo vzniknout o nějakých patnáct let dřív. Dvojka už tak fajn nebyla a experiment s trojkou, kde se kvůli přístupnosti ubralo na násilí, dopadl dost mizerně. Fandové akce byli naštvaní a lidi nepřišli. Přesto to vypadá, že se nakonec čtvrtého dílu dočkáme a mělo by to být v roce 2018. 

 

Oficiálně zatím nikdo nic neoznámil, ale společnost Splendid Film koupila práva pro německý trh. Takže asi ví víc, než my... Kdo dorazí a kdo bude řežírovat, se samozřejmě ještě neví, ale bez Stallonea by nejspíš projekt zelenou nedostal, Arnold si taky udělá jeden dva dny čas, aby natočil cameo, a asi by bylo velké překvapení, kdyby se nevrátil Jason Statham. Ta druhá akční liga v podobě Lundgrena, Crewse a Coutura nemá na starost nic lepšího, takže tam by to taky mohlo vyjít. V minulosti se mluvilo i o účasti Jackieho Chana, který v poslední době zase pokukuje po Hollywoodu, ve hře byl i Pierce Brosnan, jenž se k velkým filmům taky už dostává spíš omylem, a kdysi padlo také jméno Dwaynea Johnsona, tak uvidíme. Čtyřletá pauza by téhle partě mohla prospět, a když se sežene dobrý režisér, vrátíme se k eRku a nedorazí nikdo z omladiny, s níž se experimentovalo ve trojce, mohlo by to zase být fajn. I když tentokrát naposledy, čtvrtý díl má prý celou sérii uzavřít.

--- 

Vytáhni v hospodě: Stallone kdysi prohlásil, že by se mu jako záporák pro čtyřku líbil Jack Nicholson. Těžko říct, jestli by z hereckého důchodu lezl zrovna kvůli tomuhle filmu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace