Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hulkova planeta v kinech


ikona
Mr. Hlad
hulkmarvelthor
Jeden z nejslavnějších příběhů zeleného obra se dostane i do třetího Thora. Na co se můžeme těšit?  

Přiznám se, že Thora považují za jednoho z nejnudnějších marvelovských hrdinů, i když za to dost možná může fakt, že jeho dvojka je nejslabší film z celého universa. Na třetí díl s názvem Thor: Ragnarok se ale dost těším už proto, že Alana Taylora nahradil zajímavý Taika Waititi a i kvůli tomu, že asgardský bůh dostane parťáka v podobě Hulka. Ten na konci druhých Avengers zmizel, ale už nějakou dobu víme, že daleko od Země se setká právě s Thorem, který bude bojovat proti bohyni smrti Hele. To, že se bude čerpat i z comicsu Planet Hulk, naznačil obrázek zeleného bouchače ve stylovém brnění a teď to vypadá, že tenhle slavný příběh bude mít ve třetím Thorovi celkem dost prostoru. 

 

Waititi totiž potvrdil, že se podíváme na planetu Sakaar, kde se konají kruté gladiátorské zápasy, jichž se musí zúčastnit i Hulk. V comicsové předloze to z arény dotáhne až na vůdce povstání, které pořádně zatopí místnímu vládci, ale je otázka, kolik z toho se dostane i do filmu. Když totiž Thor na Sakaar dorazí, Hulk by už měl být respektovaným válečníkem a postrachem protivníků. V předloze se porval s hromadou více či méně zajímavých protivníků, ale především si to rozdal i se Silver Surferem, pokud jste však viděli povedený animák, tak asi víte, že místo Surfera dorazil Beta Ray Bill (filmový Silver Surfer patří Foxům), což je něco jako Thor na steroidech, který je hoden máchat kolem sebe Mjolnirem. Takže nahradit ho samotným Thorem by asi nemusel být takový problém... Ale asi až v kinech zjistíme, jestli si Thor Hulka na Sakaaru jen vyzvedne a pak pojedou demolovat jiné planety, nebo tu s ním chvilu pobude a pomůže mu dotáhnout jeho vlastní příběh do konce. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace