Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Megafilm Gerarda Butlera má problémy


ikona
Mr. Hlad
gerard butler
Jaké potíže má chystaná akčně-katastrofická podívaná od tvůrce Dne nezávislosti? A má se Butler bát dalšího obřího propadáku?  

Je mi Gerarda Butlera docela líto. Po Třístovce měl kariéru solidně rozjetou a pracoval na tom, aby se z něj stala akční hvězda. Párkrát to vyšlo, párkrát ne, ale vypadá to, že je odsouzený k béčkům, protože jeho velké filmy provází jeden problém za druhým. Už příští rok uvidíme jeho Angel Has Fallen, kde se potřetí objeví jako profík na ochranu amerického prezidenta Mike Banning, ale jeho letošní Bohové Egypta v kinech brutálně propadli. A potíže má i jeho další ambiciózní projekt Geostorm. Režijní debut Deana Devlina, producenta Dne nezávislosti, se má točit kolem chlapíka, který musí vyrazit na výlet do vesmíru a dát dohromady satelit, který by mohl rozpoutat největší bouři v dějinách. No a jeho brácha zatím na Zemi zjistí, že chce někdo zabít amerického prezidenta. Takže kombinace 2012 a Pádu Bílého domu? Nezní to úplně marně. 

 

Ale ona to asi taková sláva nebude. Natáčení začalo v Louisianě už v říjnu 2014 a pořád jsme neviděli ani fotku. Teď se navíc ukazuje, že Devlin si ukousl trochu větší sousto a je potřeba mu s filmem pomoct. A to hodně. Warneři a Skydance proto povolali specialistu na akční spektákly a jako producent se bude Geostorm pokoušet zachránit Jerry Bruckheimer, který má prsty ve Skále, Armageddonu nebo Pirátech z Karibiku. Dostal na to patnáct milionů dolarů a Dannyho Cannona, zkušeného televizního režiséra a autora Soudce Dredda se Stallonem. Co se bude dít? Údajně dojde na hodně velké úpravy v příběhu, spoustu nových postav a přeobsazování zásadních rolí. Hlavní ženskou hrdinku si měla zahrát Katheryn Winnick z Vikingů, ale teď se hledá náhradnice. Cannon s Bruckheimerem mají dodat i nové trikové scény a zajistit novou hudbu. Uvidíme, jak to celé pohne s datem premiéry, která by měla být příští rok na podzim. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Dean Devlin chodil na střední školu s Kevinem Spaceym. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace