Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #380 o Rogue One a nadávání


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak moc Chris Pratt nenávidí Jennifer Lawrence? Kdo je a kdo není Felicity Jones? A jak začít pracovat na kariéře Batmana?  

Zcela nemimořádný Výplach

Souboj týdne
Sci-fi Pasažéři jsme sice ještě neviděli, ale podle zahraničních reakcí to vypadá, že i přes skvělé obsazení se úplně nepovedlo. To je ale celkem fuk, alespoň teď. Teď tu totiž máme Jennifer Lawrence a Chrise Pratta, kteří dostali jednoduchý úkol – jeden druhého co nejvíc urazit. A celkem si to užívají.

Upozornění týdne
Felicity Jones je díky Teorii všeho celkem respektovanou herečkou a po letošku bude mít našlápnuto k tomu, aby se mohla považovat i za hvězdu. Má za sebou Inferno, ale především Rogue One, takže svět o ní určitě bude vědět. Přesto dostala dojem, že je potřeba vysvětlit fanouškům Hvězdných válek jednu celkem zásadní věc, ve které mají podle všeho trošku bordel.

 

Trailer týdne
Občas nám posíláte i svoje výtvory. Některé jsou mizerné, některé průměrně, některé hodně dobré. Ten od Dreamyho se povedl víc než slušně navzdory tomu, že rozpočet byl 500,- korun (padl na dýmovnice), natáčelo se jeden den a kvůli tomu, že zašlo slunce, nebyl čas vymýšlet bojové scény a původně to měl být steampunk, ale před kameru se povedlo nahnat jen bandu šermířů, takže tu máme nakonec fantasy. Schopnost improvizace je pro režiséra dost důležitá, ale výsledek je rozhodně zajímavý.

Střelba týdne
Pokud by někdo měl dostat okamžitě padáka, tak všichni stormtroopeři z Hvězdných válek. Líp střílet by zvládl snad i Stevie Wonder. A ačkoliv všichni známe pár vtipů o policajtech a o tom, že pánům v uniformě to zrovna nepálí, vypadá to, že drsňáci ze Star Wars by neuspěli ani u nich

 

Návod týdne
Občas vám ve Výplachu dáme i návod, jak si vyrobit nějakou naprosto zbytečnou volovinu, do které narvete spoustu času a peněz a pak si s ní patnáct minut hrajete. Měli jsme tu wolverineovské drápy, čepel z Assassin‘s Creed a teď dojde na Batmana. Pokud doufáte v Batmobil, tak máte smůlu, ale jestli byste chtěli někomu pod stromeček nadělit vystřelovací hák, tak by to možná šlo

 

Sestřih týdne
Půlka prosince znamená, že byste měli fofrem dokoupit poslední dárky, začít se připravovat na blížící se potenciální Oscarovky a nachystat se na příchod více či méně povedených sestřihů toho nejlepšího, co posledních dvanáct měsíců v kinech nabídlo. Tentokrát tu máme šest minut efektních momentů vyrabovaných z trailerů, dojde tedy třeba i na blížící se Assassin‘s Creed, ale pokoukání to je tedy rozhodně zajímavé.

Táta týdne
Jason Momoa musí mít nejlepšího agenta v Hollywoodu. Uvažujte – zahrál si v Conanovi, byl to fail. Objevil se ve Hře o trůny, ale někdy před pěti lety a v pár epizodách. Dál je tu Aquaman, ale ten dorazí až někdy za rok a půl… Momoa neudělal nic, co by ho mělo pasovat na hvězdu a jeho videa, ve kterých hází sekyrou na terč, načež ji zlomí o stehno a vyklopí pivo, můžou imponovat snad jen dvanáctiletým klukům, kteří čekají, až se v bedně objeví další wrestlingový zápas. Momoa je víceméně nula. Neříkám, že se to nezmění a že je to špatný člověk nebo zoufalý herec, ale nezůstalo po něm zatím nic, co by stálo za zmínku. Image drsňáka si navzdory tomu buduje naprosto ukázkovým způsobem. A teď ukáže i svou citlivější stránku a projeví se jako nejlepší táta na světě. Budiž. 

 

Animák týdne
Animák Setha Rogena Buchty a klobásy nám nedávno ukázal, jak strašlivé věci musí prožívat potraviny, které si z obchoďáku odnesou lidi domů. A během vánoc je to možná ještě zrůdnější. Animák 24 Days of Torture Buchty a klobásy trochu připomíná, těžko říct, jestli cíleně, nebo ne, ale rozhodně to nevadí. Během těch dvou minut je peklo, které prožívá zoufalý adventní kalendář, docela zábavné

 

Honička týdne
Scénu z Návratu Jediho, kdy se Luke naháněl po Endoru s vojáky impéria, si nejspíš pamatuje každý, teď už se ale můžete podobně vyblbnout i vy. Jasně, záporáci ve filmu neskončili zrovna dobře, někdo to napálil do stromu, někdo si rozbil držku při pádu, takže doporučujeme být opatrní, ale prostě… ta možnost tu je. 

 

Duel týdne
KarelR se vás minule ptal, který z podzimních kouzelnických film se vám líbil víc. Nakonec vyhrála Fantastická zvířata a Doctor Strange se musí spokojit s druhým místem. 

 

Dnes by nás zajímalo, kdo z šestice hrdinů z Rogue One vám byl nejsympatičtější. Jméno napište do předmětu a v textu se vykecejte. Znáte to.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (19)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace