Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Doktor Jekyll to rozjede


ikona
Mr. Hlad
chris evansjekyllmummyrussell crowe
Bude lepším monstrem s rozdvojenou osobností hvězda Gladiátora, nebo Captain America? 

Doktor Jekyll a pan Hyde jsou klasické literární hororové postavy a v nejbližších letech jich bude v kinech celkem plno. Už v létě se Jekyll objeví v Mumii, kde si ho zahraje Russell Crowe, jenž se pak objeví i ve vlastní sólovce. Jaký filmař se ho ujme, to zatím nevíme a netušíme ani, kdy dorazí do kin. Universal má na příští roky naplánované filmy o Vlkodlakovi, Frankensteinově nevěstě, Neviditelném muži i Van Helsingovi, ale kdy dojde na Jekylla, to nikdo neprozradil. Teoreticky by to ale mohlo být už v dubnu 2018, kdy si studio zabralo premiérový slot a nechce říct pro který projekt.

 

Pak tu ale máme ještě konkurenční projekt a ten má nejen hvězdu, ale teď už i režiséra. Jekyll se samozřejmě bude točit kolem muže, jemuž se povede probudit své zlé vraždící alter ego, děj se však přesune do současnosti a před kamerou se vyřádí Chris Evans. A řádit asi bude hodně, protože o režii se postará Ruben Fleischer, který natočil Zombieland nebo Gangster Squad: Lovci mafie. Scénář je prý už hotový, ale Fleischer by ho měl údajně trošku upravit, aby mu víc seděl, takže kdy se začne s natáčením, pořád není jisté. Navíc nepůjde o klasickou adaptaci, ale o remake britské minisérie, jejímž hrdinou je potomek původního Jekylla, jenž zjistí, že po svém předkovi podědil i jeho rozdvojenou osobnost. Jestli z toho Fleischer bude chtít udělat psychologické drama nebo zkusí natočit něco divočejšího ve stylu svých předchozích filmů, nejspíš zjistíme až za pár měsíců. Každopádně pro Evanse by to mohla být velká herecká příležitost.

--- 

Vytáhni v hospodě: Britskou minisérii napsal Steven Moffat, autor seriálového Sherlocka. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace