Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spin-off s Harley Quinn natočí Ayer


ikona
KarelR
dcgotham city sirensharley quinnsuicide squad
Dočkáme se i Catwoman a Poison Ivy? 

Po tom, jaké zákulisní machinace provázely Sebevražedný oddíl, se od Davida Ayera vážně nečekal návrat k Warnerům. Nakonec na něj ale dojde a znovu u toho bude Margot Robbie, která se pod jeho dohledem vrátí do role Harley Quinn.

 

Ano, řeč je o její chystané sólovce, jíž právě sepisuje Geneva Robertson-Dworet (nadcházející reboot Tomb Raidera a třetí Sherlock Holmes). Film dostal Ayera jako režiséra a bude se jmenovat Gotham City Sirens, což odkazuje na comicsovou sérii z roku 2009, v níž se řešily každodenní trable Harley Quinn, Poison Ivy a Catwoman. Jaká je šance, že se tyhle populární krasavice objeví i ve filmu? Značná. Affleck je totiž ve svém Batmanovi nevyužije a to by v tom byl čert, aby je studio neoživilo tady.

Gotham City Sirens by tak měla být první (super)záporácká dámská týmovka a momentálně má vysokou studiovou prioritu. Harley totiž byla nejchválenějším elementem Sebevražedného oddílu a není divu, že se na její film tlačí víc než na (prý stále chystaný) comeback záporáckého supertýmu nebo spin-off se Smithovým Deadshotem.

 

Může sázka na tenhle koncept klapnout? A čekají Ayera další krušné chvíle, až se film přešije na míru trailerové kampani? Sepište svá očekávání do diskuze a doufejme, že se potenciální hororové scénáře výjimečně nenaplní.

---

Vytáhni v hospodě: Jak víme, že v novém Batmanovi nebude Catwoman? Sienna Miller se Affleckovi nabízela na place Pod rouškou noci a bylo jí řečeno, že Selina Kyle není ve scénáři. V tuhle chvíli tak stoprocentně vytáčí Ayera!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (21)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace