Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje záporáka v Aquamanovi?


ikona
Mr. Hlad
aquamandc
Jason Momoa dostal protivníka, který potrápil A-Team, vyblbnul se ve Watchmenech a září v nejlepších hororech posledních let.  

Filmový DC Universe se slušně rozjíždí. Batman se Supermanem i Sebevražedný oddíl sice divácky trochu zklamali, ale slušné peníze si v kinech vybojovali. Uvidíme, jak to bude dál. Příští rok dorazí Wonder Woman a Justice League a o rok později bychom se měli těšit na Flashe, který se trápí s odchody režisérů, a na Aquamana. Ten je zatím v pohodě. Už pěkně dlouho víme, že příběh o pánovi moří a oceánů, který patří mezi nejmocnější superhrdiny vůbec, natočí autor Saw, Insidious a sedmého Rychle a zběsile James Wan, hlavní roli si vystřihne Jason Momoa a prý se máme těšit na dobrodružnou podívanou ve stylu Dobyvatelů ztracené archy. 

 

Před pár týdny jsme také zjistili, že hlavní záporák tu bude Ocean Master alias Orm Marius, nevlastní bratr Aquamana, který si sám brousí zuby na trůn Atlantidy. A měl by mezi nimi být podobný vztah jako mezi Thorem a Lokim. A teď už se i ví, kdo se téhle záporácké role ujme. James Wan vsadil na častého spolupracovníka a hvězdu Insidious a V zajetí démonů Patricka Wilsona. Tenhle chlapík už se po Hollywoodu motá celkem dlouho, ale nikdy nedostal pořádně velkou příležitost a je fajn, že si na něj Wan vzpomněl. Záporáci mu navíc docela jdou, jak předvedl třeba v A-Teamu, a comicsovky si úspěšně vyzkoušel ve Watchmenech. Původně jsme ho měli vidět i v Ant-Manovi, ale tam to nakonec nedopadlo, hlavní záporák v Aquamanovi je však pro Wilsona možná zajímavější role. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Wilson pracoval i na Batman vs. Superman. Na plátně jste ho ale nemohli vidět, pouze poskytl svůj hlas prezidentovi, který chtěl na Doomsdaye hodit atomovku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace