Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí druhý Spider-Man?


ikona
Mr. Hlad
marvelspider-man
Peter Parker dorazí ve své sólovce v létě, ale už teď víme, kdy ho čeká další film. A moc dlouho čekat nebudeme.  

Spidey je zpátky u Marvelu a z toho, co stačil předvést v Captain America: Občanská válka, jsme dost zvědaví na jeho sólovku. Její trailer dorazil před pár dny a vypadá velmi fajn. U Marvelu zase podle všeho zvládli casting na jedničku a i tentokrát se pokusí hrát si s trošku jiným žánrem. Jejich Peter Parker se skutečně vrátí na střední školu a opravdu to bude puberťák, který navíc trošku trpí tím, že ho Tony Stark a jeho parta malinko přehlíží. A Michael Keaton jako Vulture vypadá velmi zajímavě, celkově by to tedy mohla být fajn podívaná. 

 

U Marvelu mají logicky se Spider-Manem větším plány a Homecoming, které dorazí začátkem července 2017, bude jen jeho prvním filmem. A už víme, kdy dorazí ten druhý. Žádného velkého čekání se bát nemusíte, protože premiéru si odbude už 5. července 2019. Dva roky jsou celkem krátká doba, ale pokud bude první díl povedený, tak se vůbec nebudeme zlobit. Jestli i sequel natočí Jon Watts, zatím nikdo nechce prozradit a nevíme ani název nebo zápletku, ale na to je ještě času dost. Kvůli dvojce Spider-Mana ale musí měnit plány u Sony, datum premiéry by se totiž křížilo s jejich čtyřkou Mizerů, ta se tak přesouvá na dřívější termín a dorazí do kin už 24. května 2019. S trojkou se pořád počítá na příští leden. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Vincent D'onofrio by si prý rád zopakoval roli Kingpina z Daredevila i ve Spider-Manovi. Docela rádi bychom jeho záporáka viděli i na velkém plátně. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace