Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pixar jde do země mrtvých


ikona
Mr. Hlad
pixar
O čem bude nový animák od studia Pixar? A kdo bude dabovat hlavní hrdiny?  

Pixar hodlá příští rok vypustit do světa dva animáky. Třetí Auta se nám nedávno předvedla s prvním teaserem, který se pokouší tvářit o něco vážněji, než jsme u téhle série zvyklí. Je otázka, jak moc jiné to bude i ve filmu, ale Blesk McQueen se o návštěvnost asi bát nemusí. Po totálně zbytečné a ne moc vydařené dvojce ale moc nečekáme. Naštěstí však dostaneme i originální film. Coco se v kinech objeví na konci listopadu a zatím se o něm vědělo jen to, že bude dost mexický a že ho bude točit celovečerně debutující Adrian Molina a Lee Unkrich, který dělal druhé a třetí Toy Story a  spolurežíroval i Hledá se Nemo a Příšerky s. r. o. 

 

Teď už však víme víc. Coco se bude točit kolem mladého Miguela, který žije v rodině, kde je z jakéhosi důvodu zakázáno hrát na hudební nástroje a vůbec mít cokoliv společného s hudbou. Miguelovým idolem je však muzikant Ernesto de la Cruz a on by rád šel v jeho stopách a taky se věnoval muzice, ale porušení rodinného zákazu ho nakonec pošle až do země mrtvých. Tam se naštěstí seznámí s podvodníčkem Hectorem, který mu pomůže při útěku zpátky do našeho světa a spolu odhalí, proč je vlastně u Miguelových nejbližších hudba absolutně tabu. 

 

Pixar nikdy nestavěl na tom, že by hlasy animovaným hrdinům museli poskytovat superhvězdy (i když Tom Hanks nebo Owen Wilson s Paulem Newmanem nikdy neuškodí), a tak není velké překvapení, že na ně nedošlo ani tentokrát. Dabovat budou Gael Garcia Bernal, Benjamin Bratt, Renée Victor a nováček Anthony Gonzales. Unkrich prozradil, že šli cíleně po Mexičanech a latinoameričanech. Takže očekáváme, že dřív nebo později se k téhle čtveřici přidá i Danny Trejo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace