Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jackie Chan proti drogovým kartelům


ikona
Mr. Hlad
jackie chanjoe carnahan
Akční legenda si to rozdá s mexickými narkobarony. A pomůže mu s tím tvůrce A-Teamu a Mezi vlky.  

Čerstvý držitel Oscara za celoživotní dílo Jackie Chan zkusil dobýt Hollywood už několikrát. V osmdesátých letech to skončilo katastrofou, ale na konci devadesátek natočil úspěšnou Křižovatku smrti a pěkných pár let měl o hity a slušné filmy postaráno. V poslední době sice zase pracuje v Asii, ale zdá se, že do Ameriky se hodlá vrátit. V plánu je trojka Tenkrát na východě, pořád se mluví o čtvrté Křižovatce smrti, ale teď se Chan upsal projektu, který je možná zajímavější než předchozí dva dohromady. Objeví se totiž v akčňáku Five Against a Bullet. A po delší době si zase zkusí vážnější polohu, která mu překvapivě taky dost sedí. 

 

Příběh, jehož scénář nedávno doladil Joe Carnahan, se odehrává v Mexiku a točí se kolem politika, jehož otce nechal zavraždit drogový kartel a teď jdou zabijáci i po něm. Vzhledem k tomu, že vede náročnou kampaň, která by měla vyčistit ulice od podobných šmejdů, nepřipadá v úvahu, že by se někam zašil, a tak si najme pětici nejlepších osobních strážců na světě. A ti budou mít nejspíš hodně práce. Samotný Carnahan přirovnává Five Against a Bullet k brutální westernové klasice Divoká banda a to si rozhodně necháme líbit. Pokud se tedy sežene někdo zajímavý i za kameru.... 

--- 

Vytáhni v hospodě: Film se připravuje už od roku 2011, okolo hlavní role kroužili Bruce Willis i Sylvester Stallone, ale Chan je možná zajímavější volba. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace