Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Aquaman dorazí později


ikona
KarelR
aquamandcjames wanjustice league
Král Atlantidy bude v postprodukci o pár měsíců déle. 

Když Warneři po Muži z oceli oznámili 10 dalších comicsovek, spousta se lidí se trochu divila. Mít tak jasné plány po jednom filmu bylo přinejmenším podezřelé, takže není divu, že se leccos změnilo. Do detailů znovu zabíhat nebudeme, Batman vs. Superman a Sebevražedný oddíl se ale dočkali rozšířených verzí (s cílem zachránit situaci/vytřískat z fanoušků víc) a Wonder Woman s Flashem během preprodukce měnili dohled, i když se Warneři rádi chlubí tím, jak dávají filmaře na první místo a snaží se co nejvěrněji realizovat jejich vizi. Flash už dokonce ztratil druhého režiséra a není jasné, zda stihne premiéru v březnu 2018. Kdekomu tak bude vrtat hlavou, proč se právě šoupla premiéra Aquamana.

 

"Podmořští Dobyvatelé ztracené archy" od Jamese Wana se jako jediní rýsují bez problémů. Film má na palubě Jasona Momou, Amber Heard nebo Willema Dafoe, preprodukce je v plném proudu a natáčení se uskuteční příští rok v Austrálii. Wan často postuje fotky z lokací a vůbec budí dojem, že je všechno ok, film se teď ale z 26. července 2018 posunul na 5. října 2018. Proč král Atlantidy zdrhá z lukrativního léta? Tři měsíce nenaznačují nic zásadního a Wan určitě záhy potvrdí, že jen potřebuje trochu víc času na postprodukci. Do Aquamanova slotu se ostatně vecpala šestka Mission: Impossible, takže není jeho přesun zas takovým překvapením.

 

Mnohem zajímavější je kontext, protože by Warneři měli v půlce listopadu servírovat Fantastická zvířata 2 a na 18. říjen 2018 mají oznámenou Serkisovu Knihu džunglí. Mít tři velké podzimní blockbustery nebývá zvykem (letos Warneři nabízeli jediný), Marvel ale na podzim 2018 neplánuje žádný film, takže by Aquaman mohl krásně zafungovat ve slotu Doctora Strange. Posune se nakonec i Flash, jehož datum premiéry okupuje (taktéž warnerovský) Tomb Raider? Čeká Knihu džunglí další zdržení? A neobjeví se náhodou v létě spásný Affleckův Batman? Warneři s rokem 2018 dozajista nejsou hotoví, tak uvidíme, co se bude dít dál.

---

Vytáhni v hospodě: Novou internetovou zábavou jsou "twitterové castingy", jež stojí na tom, že začnou známí herci na Twitteru sledovat herce a tvůrce DC vesmíru, což má logicky znamenat, že budou mít role v DC filmech. Nejnovějšími oběťmi jsou John Cleese a Armie Hammer, ten druhý by prý, ehm, mohl být nový Green Lantern...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace