Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Oscary se blíží: Nejlepším filmům vládne Místo u moře

příspěvky 1 - 17 Napsat příspěvek

Chermy

Chermy:D :+
367914
Chermy*:D* *:+*
Chermy
0 0
reagovat
Tyhle kousky mi moc neříkají, stejně jako pár let už i samotní Oscaři.
367911
Tyhle kousky mi moc neříkají, stejně jako pár let už i samotní Oscaři.
0 0
reagovat
A je to tu zas.... já mám sice Amy rád.... ale to jako vážně letos žádná jiná herečka nepředvedla nic lepšího, než nejprůměrnější z nejprůměrnějších výkonů Amy v Příchozích? Jsem slepej, nebo do pytle, co je na její roli k předvedení? Co je na jejím výkonu "vidění hodného"? :D Vždyť jenom spí, chodí, mluví a kouká :D O nic hůř nebo líp, než třeba Emily Blunt v Dívce ve vlaku, nebo desítky jiných hereček v jiných filmech 8)
367910
A je to tu zas.... já mám sice Amy rád.... ale to jako vážně letos žádná jiná herečka nepředvedla nic lepšího, než nejprůměrnější z nejprůměrnějších výkonů Amy v Příchozích? Jsem slepej, nebo do pytle, co je na její roli k předvedení? Co je na jejím výkonu "vidění hodného"? *:D* Vždyť jenom spí, chodí, mluví a kouká *:D* O nic hůř nebo líp, než třeba Emily Blunt v Dívce ve vlaku, nebo desítky jiných hereček v jiných filmech *8)*
0 0
reagovat
teda link
367891
teda http://awardswatch.com/news/new-york-film-critics-cinew-york-film-critics-circle-nyfcc-winners-la-la-land-prevails-in-best-picture-but-moonlight-manchester-win-big/
0 0
reagovat
nyfcc vyhral la la land link
367889
nyfcc vyhral la la land http://awardswatch.com/news/new-york-film-critics-circle-nyfcc-winners/
0 0
reagovat
Critics Choice Awards nominace: link Nejvíc jich má La La Land (12), pak následuje Arrival s Moonlight (10) a Manchester By the Sea (8).
367864
Critics Choice Awards nominace: http://www.hollywoodreporter.com/news/critics-choice-awards-2016-film-nomination-complete-list-951737?utm_source=twitter Nejvíc jich má La La Land (12), pak následuje Arrival s Moonlight (10) a Manchester By the Sea (8).
0 0
reagovat

TedGeorge

:D:D:D:+
367847
*:D**:D**:D**:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
KarelR: ja to isté. ups.
367844
KarelR: ja to isté. ups.
0 0
reagovat

pepo

To je z tve strany chytak. Kdyz napisu ano, tak to budes brat tak, ze jsem uznal tebou uznavane (tedy podle tebe pochybne) kvality Rosie.

Kdyz napisu ne, tak si to preberes tak, ze na prostou otazku: "Takže konečne si uznal kvality Rosie?" odpovidam negativne a nebudes brat v potaz historii tebou polozene otazky.

Dalsi vec je, ze te za toto rozebrani tvoji otazky a moji mozne odpovedi dostanu od nekoho v okoli teto diskuze uplne zbytecny pohlavek. A pritom jsi to ty, kdo si prebral moji odpoved na tvuj nevkus jako odpoved na svoji vlastni, spatne formulovanou, otazku.

Z toho vyplyva jedine. Vy_ereme se uz na to.
367840
To je z tve strany chytak. Kdyz napisu ano, tak to budes brat tak, ze jsem uznal tebou uznavane (tedy podle tebe pochybne) kvality Rosie. Kdyz napisu ne, tak si to preberes tak, ze na prostou otazku: "Takže konečne si uznal kvality Rosie?" odpovidam negativne a nebudes brat v potaz historii tebou polozene otazky. Dalsi vec je, ze te za toto rozebrani tvoji otazky a moji mozne odpovedi dostanu od nekoho v okoli teto diskuze uplne zbytecny pohlavek. A pritom jsi to ty, kdo si prebral moji odpoved na tvuj nevkus jako odpoved na svoji vlastni, spatne formulovanou, otazku. Z toho vyplyva jedine. Vy_ereme se uz na to.
pepo
0 0
reagovat

TedGeorge

Takže konečne si uznal kvality Rosie? :) :) :)
367837
Takže konečne si uznal kvality Rosie? :) :) :)
TedGeorge
0 0
reagovat

pepo

Ale fuj.
367831
Ale fuj.
pepo
0 0
reagovat

TedGeorge

Bridget som nevidel, ale ja to mám nejako takto s Love Rosie :D
367829
Bridget som nevidel, ale ja to mám nejako takto s Love Rosie *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

KarelR

Bridget do toho netahej. Vy jste to tu s imfem vychvalili pomalu jako prichod romantickeho Jezise s obrysy Love Actually a pritom to bylo jenom pokracovani filmovych prihod telete, za ktery jsem zaplatil vstupny a chvili vam to nezapomenu.

Jako vazne, KDE tam vidite tu povedenou romantiku? Bridget se 2x vozere, nekdo ji oplodni, nevi kdo, resi to celej film, pak to zjisti a happy end. Do toho nekolik vtipnejsich scen, ale ne dost.

Faktem teda je, ze ja tu Renee taky vubec nemusim... :D
367825
Bridget do toho netahej. Vy jste to tu s imfem vychvalili pomalu jako prichod romantickeho Jezise s obrysy Love Actually a pritom to bylo jenom pokracovani filmovych prihod telete, za ktery jsem zaplatil vstupny a chvili vam to nezapomenu. Jako vazne, KDE tam vidite tu povedenou romantiku? Bridget se 2x vozere, nekdo ji oplodni, nevi kdo, resi to celej film, pak to zjisti a happy end. Do toho nekolik vtipnejsich scen, ale ne dost. Faktem teda je, ze ja tu Renee taky vubec nemusim... *:D*
KarelR
0 0
reagovat
ja to isté :D
367823
ja to isté *:D*
0 0
reagovat

karelr

Však já doženu všechno z toho, co jsi napsal;), avšak kromě Bridget, to fakt ne. Vlastně jsem ještě viděl od Zombieho horor 31.
367822
Však já doženu všechno z toho, co jsi napsal*;)*, avšak kromě Bridget, to fakt ne. Vlastně jsem ještě viděl od Zombieho horor 31.
karelr
0 0
reagovat

Hartigan911111

Jakože jsi neviděl Sullyho, Bridget, Deepwater, Strange, Příchozí, Hacksaw Ridge ani Vaianu? No... máš sakra co dohánět :D
367821
Jakože jsi neviděl Sullyho, Bridget, Deepwater, Strange, Příchozí, Hacksaw Ridge ani Vaianu? No... máš sakra co dohánět *:D*
Hartigan911111
0 0
reagovat
Z Afflecka mladšího mám radost, nominace doufám bude a Oscar taky, už dlouho mu to přeji:+.. Green Room jako nezávislárna ohromilo, Ave Ceasar také potěšil, ale do filmových topek prostě nepatří..zbytek jsem zatím neviděl, ale já vždycky doháním vše až na poslední chvíli. Tvl za poslední 2 měsíce jsem viděl z novinek snad jenom Suicide Squad:D a to už vlastně ani není novinka, když byla premiéra v srpnu... Z těch hlavních 10 chci vidět všechno:)
367820
Z Afflecka mladšího mám radost, nominace doufám bude a Oscar taky, už dlouho mu to přeji*:+*.. Green Room jako nezávislárna ohromilo, Ave Ceasar také potěšil, ale do filmových topek prostě nepatří..zbytek jsem zatím neviděl, ale já vždycky doháním vše až na poslední chvíli. Tvl za poslední 2 měsíce jsem viděl z novinek snad jenom Suicide Squad*:D* a to už vlastně ani není novinka, když byla premiéra v srpnu... Z těch hlavních 10 chci vidět všechno*:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se