Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bradley Cooper znovu válčí


ikona
Mr. Hlad
bradley coopergavin o´connor
Bradley Cooper míří do druhé světové. A bude u toho režisér Warriora a Zúčtování.  

S druhou světovou válkou to teď zkouší Mel Gibson. Jeho Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny se hodně povedlo a za pár měsíců zjistíme, jestli díky němu urve i nějaké ceny a třeba se i konečně vrátí do Hollywoodu jako herec. Největší konflikt dvacátého století ale bude filmaře lákat dál a to je dobře. Stojí za to ho připomínat a těch příběhů, které by se měly vyprávět, je skutečně hromada. U Atlantic Wall sice půjde o fikci, ale to vůbec nevadí. Film se bude točit okolo amerického výsadkáře, který během vylodění v Normandii skončí hluboko za nepřátelskou linií. Je to ale právě on, kdo má u sebe důležité dokumenty, které je potřeba předat nadřízeným. A aby toho nebylo málo, je odhodlaný ochránit syna svého kamaráda, jenž byl brutálně zavražděný. 

 

Zní to poměrně zajímavě a ještě zajímavější jsou jména, která za Atlantic Wall stojí. Režie se ujme Gavin O´Connor, který letos natočil Affleckovo solidní Zúčtování, ale hlavně má na kontě vynikajícího Warriora. A do hlavní role obsadil Bradleyho Coopera. Podle slov producentů se navíc nemáme těšit na neohroženého hrdinu, ale na vojáka, který ví, že mu jde o krk, dost často váhá a chybuje. Zkrátka by to mělo být víc drsné drama než akční podívaná a to je rozhodně fajn. Bohužel na premiéru si asi chvíli počkáme. Cooper režíruje novou verzi klasiky Zrodila se hvězda a na Atlantic Wall tak dojde nejdřív v roce 2018. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Cooper se měl objevit i v prokletém westernu Jane Got a Gun, ale nakonec to nevyšlo. Po jeho odchodu se za kameru postavil Právě O´Connor. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace