Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stallone loví zloděje


ikona
Mr. Hlad
sylvester stallone
Mafián Sylvester Stallone si vyšlápne na hvězdu Stmívání. Dostane Pattinson po tlamě od Rockyho?  

Když jsem před pár měsíci psal o projektu Godforsaken (tehdy ještě neměl ani název), celkem jsem se těšil. Sylvester Stallone si tu měl zahrát bývalého zločince, jenž se po brutální vraždě svého syna rozhodne ještě jednou si zasvinit ruce krví a bez milosti se pomstít. Za kamerou měl stát Jim Mickle, jeden z nejzajímavějších filmařů, kteří zatím zůstávají pod radarem a autor filmů jako Země kůlů nebo Pachuť pomsty. Natáčet se mělo začít už za osm dní, ale vypadá to, že to nevyjde. Sly totiž na poslední chvíli od filmu odstoupil. Je to docela blbá a taky překvapivá zpráva, protože právě on celý projekt tlačil do výroby a podílel se i na scénáři. Snad je to tedy jen dočasné a bude se točit někdy později. 

 

Ale dalo se to trošku čekat. Sly se totiž před nedávnem upsal jiné zajímavé roli a rozdělit se zkrátka nemůže. Díky oscarové nominaci za Creeda připomněl, že je víc než jen akční hrdina, zvládne i vážnější role. A možná i proto dostal nabídku nahradit Roberta De Nira v thrilleru Idol‘s Eye, který točí Olivier Assayas, jehož jméno jsme zvyklí vídat spíš u umělecky náročnějších projektů jako Personal Shopper (v hlavních rolích Kristen Stewart a TedGeorge). Sly si tu zahraje chicagského gangstera, na nějž si vyšlápne zloděj Robert Pattinson a okrade ho o vzácný modrý diamant. A to se samozřejmě Slyovi nebude líbit. Vedle těch dvou dorazí i Rachel Weisz, a to už je parta, která stojí za pozornost. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Sly se původně měl jmenovat Tyrone, ale jeho táta jméno těsně před manželčiným porodem přepsal. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace