Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí hity budoucnosti?


ikona
Mr. Hlad
Kdy uvidíme nového Vetřelce, kdy se vrátí Avatar, jak to bude s X-Meny a kam se posouvají druzí Kingsmani? 

Od Promethea Ridleyho Scotta jsme čekali celkem velké věci a o to větší nás čekalo zklamání. Film, který si raději pokládal otázky, než na ně odpovídal, a jenž si šetřil druhořadé monstrum až na úplný konec, se zrovna nevydařil. Na pokračování Vetřelec: Covenant se ale přeci jenom hodně těšíme a naštěstí nebudeme muset nijak dlouho. Foxové se totiž rozhodli přesunout premiéru z příštího srpna už na 19. květen, kde se proti Vetřelci postaví Pobřežní hlídka, hororová Annabelle 2 a třetiřadý animák Nut Job 2. Bohužel dojde ještě na jeden letní přesun a tentokrát je to horší zpráva. Kingsman 2: Zlatý kruh nakonec nedorazí v červnu, ale až 6. října. V ten den se objeví i Blade Runner 2049 a hlavně Rimsym vyhlížený spektákl My Little Ponny

 

Foxové ale míří i dál do budoucnosti. 21. prosince 2018 dorazí do kin film od společnosti Lightstorm. A vzhledem k tomu, že tahle společnost patří Jamesi Cameronovi, jedná se na 99% o dvojku Avatara. Pokud tedy Železný Jim nenatočil tajně Titanic 2: Pomsta z hlubin nebo něco podobného. Ale možná je ještě brzy zapisovat si tohle datum do kalendáře. Dvojka Avatara měla být původně v kinech už v roce 2014... Foxové si zabrali i 2. listopad 2018 a 14. únor 2019, ale zatím neprozradili, na co se můžeme těšit. A nějakou dobu už víme, že jejich velké filmy dorazí i 3. března 2018 a 29. června 2018. Jedno z těhle dat bude nejspíš okupovat další Deadpool, pak tu máme potenciální sequel X-Menů, ale i jejich teenagerský spin-off New Mutants, ve kterém by Josh Boone rád viděl Maisie Williams ze Hry o trůny a teď do něj láká i hvězdu hororu Čarodějnice Anyu Taylor-Joy nebo Nata Wolffa. Studio má každopádně velké plány, tak snad natočí i dobré filmy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace