Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude nový Tomb Raider?


ikona
KarelR
alicia vikandertomb raider
Angelina Jolie je v prachu, co bude dál? 

Na nového Tomb Raidera se rozhodně těšíme. Norský režisér Roar Uthaug (Vlna) se snad nebude flákat a Alicii Vikander automaticky vítáme v čemkoliv, tím však dostupné informace víceméně končí. Tvůrci samozřejmě slibují drsnější akčňák, který se má inspirovat tři roky starým videoherním rebootem. Teď jsme se ale dozvěděli, že se kupodivu nechystá jeho přímá adaptace.

 

Ačkoliv by šel Tomb Raider z roku 2013 prostě vzít a prsknout na plátno, Alicii Vikander k filmu přitáhla hlavně otcovská rovina. Lara Croft totiž bude na velkém plátně nejen prolézat hrobky, ale především pátrat po ztraceném archeologovi Richardu Croftovi, jehož osud má být obestřen velkým tajemstvím. Producenti tak chtějí vsadit na silnou rodinnou linku a dát celé Lařině výpravě (podobně jako u loňské hry Rise of the Tomb Raider) krapet osobnější rozměr. Což samozřejmě může fungovat, zároveň však doufáme, že se tahle sólová výprava nepřeklopí v těžce vynucenou týmovku.

 

Koho byste obsadili jako Lařina otce? A přijde vám odklon od her jako dobrý nebo špatný nápad? Dejte vědět v diskuzi, premiéra filmu nás každopádně čeká 16. března 2018.

---

Vytáhni v hospodě: Snad se ale Uthraug neinspiruje novými Star Wars a nenechá Laru najít otce v poslední scéně, která naznačí minimálně trilogii. Podruhé by tenhle trik prostě nefungoval!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace