Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další comics pro Lokiho?


ikona
Mr. Hlad
lokitom hiddleston
Tom Hiddlerston by se mohl objevit v další comicsovce, tahle bude mít ale k marvelovkám hodně daleko. A do kina si přineste kýbl na krev.  

Tom Hiddleston pomalu ale jistě pracuje na tom, aby se z něho stala hvězda. Herecky patří mezi to nejzajímavější a nejzábavnější, co marvelovská filmová série nabízí. To, že nekývl na hlavní roli v propadáku Ben Hur bylo možná nejlepší rozhodnutí jeho kariéry a příští si to rozdá s obřím opičákem v Kong: Ostrov lebek. Vloni si zahrál pod vedením režiséra Bena Wheatleyho v adaptaci kultovní sci-fi knihy High Rise a právě Wheatley teď pracuje na tom, aby mohl z Hiddlestona udělat comicsového hrdinu a rád by ho obsadil do své novinky. I když slovo „hrdina“ je v tomhle případě možná trošku přehnané. 

 

Osobitý filmař, jehož akčňák Free Fire dorazí do kin na jaře a já se na něj extrémně těším, jedná o tom, že by se ujal režie filmu Hard Boiled. Ten by neměl mít nic společného s klasikou Johna Woo, ale půjde o adaptaci comicsu Franka Millera, autora Sin City nebo Třístovky a prý jde o jednu z jeho nejlepších prací. Děj se točí kolem Carla Seltze, obyčejného pojišťováka, který zjistí, že je ve skutečnosti vraždící robot, který jako jediný může osvobodit zotročenou rasu robotů. Hard Boiled je kultovní, chytrá, brutální a hodně originální jízda, prostě něco, co jde Wheatleymu obvykle velmi dobře. A Hiddlestoneovi by tahle role mohla hodně sednout, tak snad to dopadne. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Hard Boiled se pokoušel v roce 2001 natočit David Fincher s Nicolasem Cagem. O sedm let později se na něj pak chystal i sám Frank Miller. Předloha mimochodem vyšla i u nás pod názvem Drsná škola. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace