Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mortal Kombat našel režiséra


ikona
Mr. Hlad
james wanmortal kombat
Kdo natočí novou verzi kultovní brutální mlátičky, kterou se snaží dostat do světa tvůrce Saw a sedmého Rychle a zběsile?  

Doufám, že James Wan se jednoho dne dočká vlastního filmu. Jeho příběh je totiž víc než zajímavý. Fanda hororů z jihovýchodní Asie se spřátelil s australským spolužákem, za milion a chlup dolarů natočili Saw a nastartovali jednu z nejvýraznějších hororových sérií 21. století, to jim ale nestačilo. Následně vypustil Wan do svět Insidious a V zajetí démonů, bez problémů zvládl přesun k velkým filmům, když natočil sedmé Rychle a zběsile. Tteď chystá Aquamana a pomáhá mladším hororovým režisérům rozjet kariéry. Ještě pár nějakých osobních zvratů a zajímá mě to víc než Milk nebo Teorie všeho. A Wan se pouze rozjíždí. Jeho Aquamana uvidíme v roce 2018, ale vedle toho se jako producent už nějaký ten pátek pokouší dostat do kin novou adaptaci herní mlátičky Mortal Kombat.

 

O té se teď chvíli moc nemluvilo, ale naštěstí se to mění a to dost zásadně. Wan totiž sehnal režiséra. Známé jméno nečekejte, Simon McQuoid je totiž celovečerní debutant, ve světě reklamy si ale už stihl udělat velmi dobré jméno a tenhle jeho kousek jste mohli kdysi najít i ve Výplachu. Wan už před nedávnem vykřičel do světa lásku k předloze, kterou přirovnal k fantasy verzi Drak přichází s Brucem Lee, slíbil, že na jeho film si sice počkáme, ale že chce udělat všechno správně. Teď jen jak to bude s ratingem. Fandové by to eRko asi chtěli, ale je otázka, jestli je svět připravený na čistokrevný Mortal Kombat, ve kterém Jax trhá protivníkům ruce a upalování nepřátel patří mezi ty mírnější fatality. Pod Wanovým dohledem to snad ale extra vyměklé nebude. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Na dvojce Mortal Kombatu pracoval i Tony Jaa. Dělal kaskadéra pro Robina Shou, který si zahrál Liu Kanga. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace