Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Han Solo a hvězda Hry o trůny


ikona
KarelR
han solostar wars
Daenerys vyráží do předaleké galaxie. 

Před měsícem jsme se dozvěděli, že si Donald Glover zahraje Landa Calrissiana, a teď tu máme další novou tvář, která se vydá do předaleké galaxie. Sólovka mladého Hana Sola totiž naverbovala Emiliu Clarke, jíž spadla do klína zatím nespecifikovaná stěžejní role. Představitelka Daenerys se v posledních letech snaží o přeběhnutí na velké plátno. A ačkoliv jí to s pátým Terminátorem moc nevyšlo, tohle je rozhodně krok správným směrem.

 

Co to znamená pro Tessu Thompson, Zoe Kravitz a Naomi Scott? Kdo ví, možná jim Emilia vypálila rybník, možná se perou o úplně jinou roli. V každém případě ale myslete na to, že jsou režiséři Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street, Lego příběh) experti na ty nejméně smysluplné projekty, takže mají v rukách ideální materiál. Dokáží nám prodat neznámého Aldena Ehrenreicha jako Hana Sola a Emilii jako plnokrevnou blockbusterovou hrdinku? Do prvního traileru se samozřejmě budeme trochu bát. Něco mi však říká, že nás uklidní už fotky, načež se jako tradičně začnou dít zázraky...

---

Vytáhni v hospodě: Emilia letos zabodovala romancí Než jsem tě poznala, která při dvacetimilionovém rozpočtu vydělala 207 milionů dolarů. A jelikož se románová předloha záhy dočkala pokračování (jmenuje se Život po tobě), nikdo by se asi nedivil filmovému sequelu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace