Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Harley Quinn se vrátí


ikona
Mr. Hlad
harley quinnmargot robbiesuicide squad
Jokerova šílená milenka dostane vlastní sólovku. Kdo ji napíše a kdy by mohla dorazit do kin?  

Filmový Sebevražedný oddíl se nám sice líbil víc než bitka Batmana se Supermanem, ale rozhodně to nebyl ten film, na který jsme se těšili po trailerech. Ty slibovaly temnou, nekompromisní a šílenou podívanou, ale výsledkem byla přinejlepším OK týmovka s fajn castingem, průměrnou akcí a bez koulí, které filmu někdo ve střižně evidentně uřezal rezavou pilkou na železo. Pár věcí se tam ale určitě povedlo a jednou z nich je i Harley Quinn. Příběh téhle psychiatričky, které kvůli Jokerovi parádně ruplo v bedně a stala se z ní jedna z nejpopulárnějších ženských comicsových postav vůbec, byl ve filmu trošku odfláklý, ale v prodloužené verzi se mu věnuje víc prostoru. I tak ovšem dovedla Hareley Quinn nebo možná spíš Margot Robbie zaujmout natolik, že se začala plánovat její sólovka.

 

Zatím tedy nikdo netuší, kdo ji natočí, ale víme, kdo ji napíše. Scénář dostala na starost Christina Hodson, která toho zatím oficiálně moc nedělala, ale má na kontě scénář k prvnímu spin-offu Transformers Bumblebee. A prý je to dobrý scénář, i když těžko říct, jak moc je tahle informace u podobného filmu podstatná. Další věc, kterou má na svědomí, je horor V pasti s Naomi Watts, který měl premiéru minulý týden a podle všeho jde o totální blábol, takže těžko říct, jestli máme být nervózní, nebo zvědaví. Každopádně teď se po robotech vrhne mezi comicsové magory. O čem to bude, to samozřejmě nikdo neprozradil, ale před nějakou dobou se teoretizovalo, že vedle Harley dorazí i Batgirl a možná i další superhrdinky, které si říkají Birds of Prey. Premiéra by teoreticky mohla být na podzim 2018 nebo 2019. Právě tehdy se mají objevit dva DC filmy, které ještě nebyly oficiálně oznámené. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Dalšími adeptkami na roli Harley Quinn byly třeba Alison Brie, Olivia Wilde, Emma Watson, Zooey Deschanel nebo Amanda Seyfried. Ještě před Robbie lákali tvůrci Emmu Roberts, ale ta dala přednost seriálu Scream Queen. Ayer však prý chtěl od první chvíle Margot. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace