Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Liam Neeson to pořádně rozjede


ikona
Mr. Hlad
liam neeson
Liam Neeson chystá drsné drama o nejtěžším motocyklovém závodu na světě, při němž není nouze o mrtvoly  

Liam Neeson se na stará kolena stal akčním hrdinou a vůbec mu to nevadí. Dalších 96 hodin se sice už asi nedočkáme a popravdě se bez nich asi obejdeme, ale příští rok se Neeson dostane do problémů v thrilleru The Commuter. Sice se vrací i k náročnějším projektům, jeho a Scorseseho historická podívaná Silence má oscarové ambice a teď kývl na doják Trainer, ve kterém bude hrát dostihového trenéra, jenž hledá novou chuť do života, ale akci se vyhýbat nehodlá. Vypadá to, že si zahraje v chlapácké podívané Isle of Man, klasický akční thriller ale nečekejte. 

 

Isle of Man se totiž bude točit kolem skutečného motocyklového závodu Isle of Man TT, který se na ostrově kousek od Anglie koná už od roku 1907 a dodnes je považován za jeden z nejtěžších a nejnebezpečnějších na světě, k letošnímu roku tam zahynulo 252 závodníků. Točit se má okolo závodníka, jehož ukecají, aby se vykašlal na důchod a ještě jednou to zkusil na trati. Podle prvních informací si ho měl zahrát Matt Damon, tvůrci ale tvrdí, že to je blbost a že s ním ani nebyli v kontaktu. Jaká role čeká Neesona, to se zatím neví. Produkce by měla začít v létě a točit se bude přímo na ostrově Mann. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace