Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Milénium pokračuje, ale bez Finchera


ikona
Mr. Hlad
daniel craigdavid finchermilleniumrooney mara
Muži, kteří nenávidí ženy, se nakonec dočkají sequelu. Ale bude to s ním trošku složitější. 

Krimi série Milénium Stiega Larssona je fenomén, díky němuž najdete v knihkupectvích víc severských detektivek než kuchařek Ládi Hrušky. Logicky došlo i na filmové adaptace - ty severské pomohly k hvězdné kariéře Noomi Rapace a v Hollywoodu se temného příběhu mladé hackerky a zkušeného novináře, kteří pátrají po kdysi zmizelé dívce, ujal David Fincher. Jeho verze byla rozhodně dobrá, výdělky se však čekaly vyšší. A i když se občas mluvilo o tom, že se dočkáme dalších dílů i návratu Rooney Mara a Daniela Craiga, už v to doufal málokdo. Teď je Milénium opět ve hře, na dvojku se však netěšte. Dočkáme se totiž rovnou čtyřky. 

 

Natáčet se bude Dívka v pavoučí síti, kterou po předčasně zesnulém Larssenovi dopsal David Lagercrantz. Hackerka Lisbeth Salander se v ní spolu s novinářem Mikaelem Blomkvistem zabývá revoluční umělou inteligencí, přičemž dojde i na špionáž, drsňáky pracující pro vládu nebo počítačovou kriminalitu. Jak to bude s návratem hvězd, zatím není jisté. Mara však už dřív řekla, že by si roli hodně ráda zopakovala, a Craig vlastně nic jiného krom Bonda nemá, takže by se s ním určitě dalo nějak domluvit. Každopádně teď už je oficiální i jméno režiséra a potvrdilo se to, co se poslední dny šeptalo - po Fincherovi převezme kormidlo Fede Alvarez, autor remaku Evil Dead letošního hororového hitu Smrt ve tmě. Talent to je, ale navázat na Finchera asi nebude žádná sranda. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Podle scenáristy Stevena Knighta půjde stoprocentně o sequel, žádný restart nebo něco takového. Takže se snad s těmi herci fakt domluví. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace