Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje Freddieho Mercuryho?


ikona
KarelR
bohemian rhapsodybryan singerfreddie mercuryrami malek
Bryan Singer si zřejmě našel nový projekt. 

Bryan Singer možná opouští X-Meny. Letošní Apokalypsa totiž studio neuspokojila (vydělala o 200 milionů méně než Budoucí minulost) a diváci a kritici také moc nejásali, což pro značku nejsou moc dobré zprávy. Ano, mutantí vlajku teď mocně ponese Deadpool. S tím ale Singer nemá nic společného, takže se s klidem může přesunout jinam.

 

V září 2015 se chystala Singerova verze 20 000 mil pod mořem, kolem té je však podezřelé ticho. Nejspíš vás tedy nepřekvapí, že je ve hře životopis Freddieho Mercuryho, jenž před třemi lety opustil Sacha Baron Cohen (a následně i jeho náhradník Ben Whishaw). Kdekdo si myslel, že to s ním přeživší Queeni dávno vzdali. Teď by se ho ale měl ujmout Singer a navíc bylo oznámeno, že se do hlavní role zakousne Rami Malek.

 

Že vám to jméno nic neříká? Tak to jste asi neviděli Pacific, 24 hodin a především Mr. Robota, který z Maleka udělal televizní hvězdu. Rodák z Los Angeles má egyptské kořeny, což, ehm, není zas tak daleko od Mercuryho Zanzibaru. Queeni tak dostanou exotické vzezření a velký herecký talent v jednom, a my musíme doufat, že se jim Bohemian Rhapsody znovu nerozpadne pod rukama. V téhle sestavě by to totiž vůbec nemuselo dopadnout zle.

---

Vytáhni v hospodě: Singer zůstává u mutantů alespoň skrze televizi, produkuje totiž nadcházející x-menovský seriál Legion.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace