Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jessica Chastain jako comicsová drsňačka


ikona
Mr. Hlad
jessica chastain
Chybí vám ženské superhrdinky? Jessica Chastain přichází s dámou, která si bere něco z Punishera i Wolverina. A oběma by nejspíš nakopala zadek.  

Snad každý herec nebo herečka se v současné době bude dřív nebo později motat kolem comicsové adaptace. Vydělávají prachy, pomáhají budovat hvězdné renomé a obvykle jde i o dobré filmy, pokud od nich člověk hned neočekává oscarové nominace. Teď došlo i na Jessicu Chastain. Jedna z nejzajímavějších hereckých tváří současnosti už si pár drsnějších rolí vyzkoušela. Za lovkyni teroristů v Třicet minut po půlnoci byla nominována na Oscara a letos se slušně předvedla ve dvojce Sněhurky a lovce. V budoucnu bychom ji měli vidět i po boku Jakea Gyllenhaala v adaptaci hry Tom Clancy‘s Division, to jí ale evidentně nestačí. 

 

Teď se totiž upsala hlavní roli a produkci comicsové adaptace Painkiller Jane. Ta se točí kolem poměrně ostré policajtky z New Yorku, kterou naverbuje FBI pro tajnou misi, ale nevyjde to úplně podle plánu. Někdo Jane zradí a pokusí se ji zlikvidovat. Ona však přežije a navíc získá regenerační schopnosti. Malá zranění se hojí okamžitě, ta velká během minut. Zkrátka je celkem ve formě na to, aby mohla hodit za hlavu policejní kariéru a vyrazit čistit ulice na vlastní pěst. Painkiller Jane patří k těm drsnějším comicsům a došlo i na crossovery s Punisherem nebo Hellboyem, takže se dá očekávat, že i filmová verze by mohla být trošku dospělejší než marvelovky. Ale jasněji budeme mít, až se dozvíme, kdo napíše scénář a postaví se za kameru. Každopádně Jessicu Chastain jako akční hrdinku si rozhodně necháme líbit. 

--- 

Vytáhni v hospodě: V roce 2007 se objevil seriál Painkiller Jane, kde si hlavní roli zahrála Kristanna Loken. Byla to srágora. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace