Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool a Spider-Man mají velké plány


ikona
Mr. Hlad
avengersdeadpoolryan reynoldsspider-man
V kolika filmech nakonec uvidíme Petera Parkera? A kdo dorazí ve třetím Deadpoolovi? 

Filmový Deadpool byl celkem příjemné překvapení jak co se týče tržeb, tak i kvalit filmu. Ryan Reynolds má teď ale plné ruce práce s dvojkou. Nedávno se s ní totiž rozloučil režisér prvního filmu Tim Miller (momentálně se hledá náhradník) a po něm odešel i skladatel Junkie XL. Potenciálních kandidátů na režii je hodně, my ale doufáme, že Reynolds najde společnou řeč se spolurežisérem Johna Wicka Davidem Leithem. Každopádně na dvojce se dělá, ale plánuje se i třetí díl. A teď se objevily informace, že v něm dorazí celý tým X-Force. 

 

Foxové chtějí temnější a drsnější verzi x-menovské party představit už nějakou dobu a Reynolds párkrát řekl, že by je ve svém filmu chtěl mít, takže to není žádné překvapení. A určitě je lepší nováčky představovat po boku etablované postavy než riskovat, že v kinech nezaujmou sólo. Do X-Force krom Deadpoola patří i Cable a Domino, které uvidíme ve dvojce, Colossus, jenž řádil v prvním filmu, ale i Psylocke, která se představila v posledních X-Menech. Je z čeho vybírat. 

 

O nedostatek práce se nemusí bát ani Tom Holland, jehož sólovka Spider-Man: Homecoming dorazí příští rok a na kterou se po Občanské válce dost těšíme. Teď Holland přiznal, že se s Marvelem dohodl celkově na šesti filmech. Tři z nich by měly být sólovky a tři camea nebo týmové filmy. O co konkrétně půjde, to nechtěl prozradit a dost možná to ani pořádně neví. Podle jeho slov se totiž Marvel k hercům chová hodně vstřícně a jednoduše jim dá vybrat, jestli chtějí miniroličku v dalších Avengers, nebo něco jiného. Samotný rozsah role se řeší podle časových možností hvězd, a když má někdo jiné závazky, prostě se domluví na něčem jiném. Každopádně je jasné, že Parkera uvidíme v dalších Avengers a že s ním Marvel má celkem velké plány. Což nám ani v nejmenším nevadí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace