Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brumbál se vrátí do kin


ikona
KarelR
fantastic beasts and where to find themfantasticka zvirata a kde je najitharry potter
David Yates nám představí bradavickou legendu v mladší verzi. 

Fantastická zvířata nabírají obrátky. Nedávno jsme zjistili, že se ve filmu mihne samotný Grindelwald (zahraje si ho Johnny Depp), a nyní David Yates vytáhl další velké eso. O Brumbálovi se mluvilo už ve druhém traileru, kde Farrellův šéf bystrozorů vysvětloval, že se jedná o učitele Mloka Scamandera. A aby se kampaň zase hnula o píď dál, bylo potvrzeno, že se bradavická legenda stoprocentně objeví v dalším díle.

NÁSLEDUJÍ MÍRNÉ SPOILERY

 

Yates právě teď řeší, kdo si Brumbála ve dvojce Fantastických zvířat zahraje. Určitě ho prý uvidíme po boku Mloka Scamandera, který se z New Yorku přesune zpátky do Anglie a také do Paříže, což by celkem dávalo smysl. Grindewaldovy útoky totiž zasáhnou velká evropská města, a ačkoliv se s ním má Brumbál utkat až v roce 1945, není moc pravděpodobné, že by se jeho řádění zcela stranil. Jak přesně do prequelové série zapadne? A kdo si ho vlastně zahraje? Tohle se bude veřejně řešit až po premiéře. Zatím si pojďme dát pár diskusních tipů, kdo by (v tuhle chvíli pětačtyřicetiletého) Brumbála vystřihnul levou zadní.

---

Vytáhni v hospodě: Michael Gambon chápe, že si mladšího Brumbála zahrát nemůže, a tak prý chce mít alespoň cameo jako jeho otec. Percival Brumbál ale zemřel v roce 1890 v Azkabanu (Albusovi tehdy bylo 9 let), takže by se k němu muselo složitě flashbackovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace