Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Flash přišel o režiséra. Zase...


ikona
Mr. Hlad
dcflash
Nejrychlejší superhrdina ze stáje DC má nečekané trable a u Warnerů se nejspíš rozhodli, že z natáčení comicsovek udělají sitcom.  

Už mě moc nebaví psát comicsové novinky týkající se Supermana, Batmana, Suicide Squad, Wonder Woman a vůbec celého DC Universe. Obvykle totiž musím začít tím, že žádný z filmů nesplnil divácká očekávání, komerčně to taky nebyla žádná sláva (hlavně kvůli obrovským rozpočtům) a že je čím dál tím víc evidentní, že studio nemá situaci úplně pod kontrolou. Na rozdíl od Marvelu, který sype do kin jeden úspěšný film za druhým a diváky dovede i přes brblání některých z nich do kin dostat. Teď tu máme problémy s Flashem. Ten se mihl v Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, pořádně se ale předvede až příští rok v Justice League

 

S jeho sólovkou to teď však nevypadá úplně dobře. Původně měl režírovat scenárista Seth Grahame-Smith, který napsal třeba burtonovské Temné stíny, ale nakonec se se studiem nedohodl a nahradil ho tvůrce indie hitu Matroš Rick Famuyiwa. A ten to teď balí taky. Oficiálně za to můžou čím dál tím populárnější „creative differences“ a podle všeho byl problém v tom, že Famuyiwa chtěl mít Flashe dospělejšího, drsnějšího a temnějšího a Warneři ne. Je trošku úsměvné tohle psát s vědomím, že Warneři se rádi prezentují jako ti, co se nebojí posílat do kin comicsy vážnější, vyzrálejší a ne úplně veselé. Kdo Famuyiwu nahradí, zatím netušíme, ale studio to zkusilo s průměrným scenáristou a režijním debutantem, kterého pak nahradil nezávislák. Takže teď by mohl k projektu s víc než stomilionovým rozpočtem dorazit třeba delfín. 

 

Ale teď vážně. Famuyiwův odchod může pro Flashe znamenat celkem velký problém. S premiérou se totiž počítalo na březen 2018 a v březnu 2017 se měly rozjet kamery, což teď možná nepůjde, protože Warneři nemají nikoho, kdo by na place šéfoval. A samotné natáčení se pozdržet nemůže, protože hlavní hvězda Ezra Miller už má na červenec jiné herecké závazky (údajně by mohlo jít o sequel Fantastických zvířat). Flash se tedy do kin možná přiřítí o dost později. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace