Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rambo dostane novou tvář


ikona
Mr. Hlad
rambosylvester stallone
Jeden z nejslavnějších akčních hrdinů chystá návrat do kina. Ale Sylvester Stallone u toho nebude.  

Rambo je fenomén. Poprvé se objevil v době, kdy polovina redakce MovieZone ještě ani nebyla na světě a ačkoliv se původně počítalo s tím, že na konci svého prvního filmu zemře stejně jako v předloze, nedopadlo to. A to je dobře. Po celkem depresivní, drsné a psychologicky ambicióznější jedničce z něj Sly udělal klasického akčního hrdinu, který nejdřív vykosil půl Vietnamu, pak si vyšlápl na Sověty v Afghánistánu a naposledy jsme ho viděli v jihovýchodní Asii, kde světu ukázal, co dovede s lidským tělem udělat kulomet. O pětce se mluvilo celkem dlouho, ve hře byly příběhy o boji proti mexickému drogovému kartelu i souboj s geneticky vyšlechtěným monstrem, ale nedávno Stallone řekl, že je pro něj Rambo uzavřená kapitola. Evidentně je však jediný. 

 

Akční ikona se totiž do kin prostě a jednoduše vrátí a když u toho nebude Stallone, chopí se jí někdo jiný. Alespoň takhle to hodlají pojmout v Nu Image, kde chystají reboot s názvem Rambo: New Blood. Zástupci studia tvrdí, že by rádi svého Ramba pojali jako Jamese Bonda, který je s námi už půl století a i když po odchodu Conneryho fandové taky brblali, nakonec to vyšlo s Rogerem Moorem i dalšími hvězdami, tak proč by to nemohlo fungovat u Ramba? Zkrátka dostaneme nějakou tu aktualizaci a stroj na zabíjení se dostaví s novým ksichtem a pojedeme dál. Teď jste asi stejně nadšení jako já, ale uvidíme, třeba budeme mít kliku a Nu Image vyberou nějakého vhodného náhradníka, i když počítám s tím, že Kellan Lutz už nervózně sedí u telefonu. 

 

Na jméno nové hvězdy si nejspíš chvilku počkáme, ale už je jasné, kdo nového Ramba na plátna dostane. Scénář píše Brooks McLaren, který zatím oficiálně nic nedělal, ale pro Joela Silvera chystá akčňák Line of Sight. Režii dostal na starost Ariel Vromen, což je člověk, který má za sebou průměrný thriller The Iceman a jeden z nejutahanějších akčních thrillerů posledních měsíců Criminal. V něm dokázal projebat superhvězdné obsazení v podobě Kevina Costnera, Tommy Lee Jonese, Garyho Oldmana, Ryana Reynoldse, Gal Gadot, Scotta Adkinse nebo Alice Eve, takže za mě spíš ne. Jestli se těšíte, nebo ne, to nechám na vás. Já si to budu asi ještě chvilku ujasňovat…

--- 

Vytáhni v hospodě: Okolo role Ramba se motali třeba i Dustin Hoffman, Terrence Hill nebo Richard Gere. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace