Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #373 o Loganovi a tarantinovkách


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak si přivydělává Doctor Strange? Kde koupíte hrnky MovieZone? A kdo je David S. Pumpkins? 

Po-strangeovský výplach.

Hrnky týdne

Ano, začínáme menší reklamou, na 11. narozeninách MovieZone si totiž odbyly premiéru naše první hrníčky. Že jste tuhle akci propásli a po některém z nich toužíte? Není problém, všechny 4 můžete od minulého týdne koupit v pražské kavárně Pražírna.

 

Dokument týdne

Od televizního dokumentu o ČSFD by člověk čekal ledacos, tenhle výsledek vás ale rozhodně... překvapí? Ideálně se před jeho zhlédnutím (nebo klidně po něm) ještě stavte v profilu, komentáře kiddo a spol. jsou zábavnější, než by člověk čekal.

 

Skeč týdne

Kdo je David S. Pumpkins? Amerika tohohle pána řeší už týden, v Česku ale moc známý není. A je to obrovská škoda, protože je tahounem jednoho z nejlepších SNLkových skečů roku. Přesně takhle má vypadat správně bizarní a totálně nečekaná trefa do černého!

Týmovka týdne

Batman bude za rok dávat dohromady Justice League. Co kdyby se ale Ben Affleck na Wonder Woman a spol. vykašlal a sestavil si místo toho Batman League?

 

Teaser týdne

Člověk by řekl, že je teaser třetího Wolverinea tak parádní, že v podstatě nejde vylepšit. Někdo do něj ale zamíchal záběry ze všech x-menovských filmů a... wow!

 

Emoce týdne

Každého můžou bavit, dojímat nebo šokovat úplně jiné filmy. A ačkoliv to pánové ze CineFixu dobře vědí, i přesto se rozhodli sestavit ultimátní topku filmů, které v člověku vyvolají nejsilnější emoce (ať už jsou jakékoliv).

Kouzelník týdne

Ještě než se Doctor Strange vydal na velké plátno, zastavil se na dětské narozeninové oslavě u Jimmyho Kimmela. Nečekejte žádné zázraky, na pár solidních fórů ale dojde.

Tarantinovka týdne

Už jste nejspíš slyšeli, že jsou všechny filmy Quentina Tarantina letmo propojené. Co všechno se tedy přelévá z jedné tarantinovky do druhé? Tady máte video, které vám všechna nejdůležitější pomrknutí shrne za necelých 9 minut .

 

Karty týdne

Pokus jste viděli Star Wars alespoň padesátkrát, dobře víte, že Lando prohrál Malého sokola v partičce Sabaccu. Tenhle památný moment se nejspíš objeví v sólovce Hana Sola, která dorazí v květnu 2018, máte tedy "jen" rok a půl na to, abyste se pravidla Sabaccu naučili a mohli s tím machrovat na ostatní!

Duel týdne

V minulém duelu se řešilo, která Wolverineova sólovka je lepší. A nepřekvapivě vyhrála ta druhá, protože... holt není tak špatná jako ta první.

I tentokrát zůstaneme u comicsů, premiéra Doctora Strange totiž vyloženě svádí k otázce: "Který sólový origin z MCU máte nejradši?" Svého favorita hoďte do perexu a nezapomeňte připsat pár důvodů.

 

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace