Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Hry o trůny se chystá do války


ikona
Mr. Hlad
game of thrones
Disney a Sony chystají konkurenční projekty o válce proti hordám Hunů, kteří si brousí zuby na Čínu.  

V Hollywoodu je celkem běžné, že se objeví dva stejné nebo hodně podobné projekty, které pak bojují o zájem diváků. Armageddon si to rozdal s Drtivým dopadem, letošní Kniha džunglí možná trošku sebrala vítr z plachet konkurenčnímu projektu od Andyho Serkise. Teď se blíží další souboj a zase v něm bude figurovat Disney. Ten na rok 2018 chystá hranou verzi animáku Legenda o Mulan, v němž se mladá čínská hrdinka vydává za muže, aby mohla bojovat ve válce proti Hunům. S premiérou se počítá na rok 2018 a nedávno nabídku na režii odmítl Ang Lee. 

 

Konkurenční projekt, který kutí u Sony, by do kin měl dorazit podle všeho chvíli po disneyovské verzi, ale na rozdíl od ní už svého režiséra má. Točit bude Alex Graves, který má za sebou dva zapadlé filmy z devadesátých let a poslední dvě dekády tvrdě dře v televizi a pracoval třeba na Hře o trůny. Jeho verze by měla být víc klasický válečný film a asi bude i méně family-friendly než disneyovka, je ovšem otázka, jestli trh dva podobné projekty, které se v kinech objeví pár měsíců po sobě, vůbec snese. Na druhou stranu verze od Sony vzniká v koprodukci s Čínou, takže asijský trh má asi posichrovaný (počítá se s čínskou hvězdou do hlavní role) a vzhledem k tomu, že v Číně nemají problém půjčit si kus armády na to, aby natočili obří válečné scény, mohlo by to být zajímavé. Scénář dostali na starost Jason Keller a Doug Belgrad, ti jsou zodpovědní třeba za Plán útěku. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace