Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Predátor má novou hvězdu


ikona
Mr. Hlad
predator
Na vesmírného lovce si vyšlápne hrdina, který hodlá upravit úsměv i Wolverineovi.  

Lovec z vesmíru se vrátí začátkem roku 2018 a přiznám se, že The Predator je pro mě jeden z nejočekávanějších filmů budoucnosti. Mám tohle monstrum rád, scénář a režii má na starost Shane Black, který svou práci rozhodně umí, a navíc naznačuje, že jeho film bude hodně sázet na tajemství a sám ho přirovnává k Blízkým setkáním třetího druhu. Počítám, že nejsem sám, kdo se těší a před nedávnem jsme dostali důvod navíc, protože okolo hlavní role začal kroužit Benicio del Toro. Ten ale nakonec nedorazí. Nejspíš má plný diář, protože s ním počítá Marvel, objeví se v osmých Star Wars a plánuje volné pokračování pecky Siccario s názvem Soldado. Už však víme, kdo ho nahradí. 

 

Hlavní roli v The Predator totiž dostal Boyd Holbrook. Počítám, že neskáčete do vzduchu nadšením, protože ho možná neznáte, ale rozhodně je to herec, jehož kariéru stojí za to sledovat. Ve Zmizelé nebo Procházce mezi náhrobními kameny předvedl hodně dobré výkony, má druhou hlavní roli v seriálu Narcos a za pár měsíců ho uvidíme jako záporáka v Loganovi, kde si zahraje cyborga nenávidějícího mutanty Donalda Pierce. V roce 2018 už by tedy s trochou štěstí mohlo jít o známější ksicht. A že nemá figuru na akčního hrdinu? Pár týdnů výcviku to napraví, zvládl to i Adrien Brody. A možná to ani nebude potřeba, podle všeho totiž hlavní hrdina ani nemá jít ve stopách Arnolda nebo mít ambice zařadit se mezi drsňáky. A s herci to navíc Black vždycky uměl. 

--- 

Vytáhni v hospodě: The Predator se teď oficiálně jmenuje Ollie a pod tímhle jménem se bude i natáčet. Snad se to do premiéry zase změní...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace