Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Disneyovka od krále britských gangsterek?


ikona
Mr. Hlad
disneyguy ritchiejungle booksherlock holmes
Režisér Sbal prachy a vypadni a Podfu(c)ku se chystá na hranou verzi klasické animované pohádky.  

U Disneyho si spočítali, že hrané verze klasických animáků vydělávají hodně velké peníze. A většinou se i líbí. Zloba: Královna černé magie byl megahit a poslední skutečně velký film Angeliny Jolie, po němž se rozhodla věnovat kariéře zachránkyně světa a afrických dětí, Kniha džunglí patří k největším letošním filmovým překvapením a za pár měsíců dorazí Kráska a zvíře s Emmou Watson. A u Disneyho stihli oznámit, že v roce 2018 nás čeká hraná Mulan a Jon Favreau po Knize džunglí zkusí i Lvího krále. A to není všechno. 

 

Disney totiž plánuje i hraného Aladdina a toho si upřímně dovedu představit mnohem snáz než třeba toho Lvího krále. A navíc bude za kamerou režisér, jehož byste možná nečekali, ale rozhodně by mohl z téhle disneyovky udělat zajímavou podívanou. Točit totiž bude Guy Ritchie. Těžko říct, co ho k pohádce táhne. Možná si chce zkusit něco jiného, možná ho ukecali jeho vlastní potomci, možná tuší, že jeho Král Artuš: Legenda o meči může kiny ošklivě prohučet a on si tak po Krycím jménu U.N.C.L.E. připíše další propadák. Ale vcelku je to jedno, Aladdin by v jeho podání mohl být dost fajn. Otázka je, kdy se ho dočkáme. Ve hře je totiž i trojka Sherlocka Holmese a ambice udělat z Artuše velkolepou sérii. Kdy film dorazí do kin, zatím nevíme, ale na scénáři pracuje John August, autor Velké ryby. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace