Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude třetí Wolverine?


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanwolverinex-men
Včera jsme dostali plakát k poslední sólovce nejpopulárnějšího z X-Menů, teď už konečně víme i něco o ději. 

V příštích týdnech a měsících nás nejspíš čekají celkem zajímavé věci, minimálně co se týče filmu Logan. Třetí sólovka Wolverina se donedávna řadila mezi filmy, o nichž se moc neví a neznali jsme ani její název, teď už však víme, v jakém filmu máme Hugha Jackmana na jaře vyhlížet a jeho první plakát je dost povedený. Jinak ale James Mangold jen neustále potvrzoval, že to bude drsné eRko a Hugh Jackman tvrdil, že se tu s Wolviem rozloučí. Teď už však víme víc. 

 

Děj bude, jak se předpokládalo, vycházet z comicsu Old Man Logan, ale jeho fandové nejspíš moc dobře ví, že zadaptovat tuhle věc věrně je prakticky nemožné. Bylo by potřeba kvůli tomu sehnat půlku hrdinů Marvelu a většinu z nich pozabíjet, nebo z nich udělat psychopaty. Každopádně jisté je, že se do budoucnosti, která pro mutanty není moc příznivá, podíváme. Děj se má odehrávat v roce 2024, v době, kdy se mutanti pomalu přestávají rodit a nikdo moc netuší proč. Ti, kteří do téhle doby přežili, celkem trpí. Wolverine se už nemůže moc spolehnout na svůj léčivý faktor, který ho občas nechá na holičkách a jeho tělo zklamává tak, že proti extrémním migrénám zabírají jen hromady prášku nebo chlastu. A aby toho nebylo málo, stará se o Patricka Stewarta, respektive „původního“ Professora X, jehož schopnosti jsou nestabilní a on sám si Wolverina sotva pamatuje. 

 

Není na to sám, pomáhat mu má Stephen Merchant jako Caliban, jenž dokáže vycítit ostatní mutanty a pracovat s jejich emocemi. Tahle víceméně pohodová situace ale vezme rychle za své, na scéně se totiž objeví vládní organizace Transigen, která unáší dětské mutanty a pokouší se z nich vyrábět smrtící zbraně. Bryan Singer nedávno potvrdil, že padouchem bude Mister Sinister, takže nejspíš on bude Transigenu šéfovat. No a tahle parta se rozhodne unést holku, která má podobné schopnosti jako Wolverine (dva adamantiové drápy!) a on se o ni celkem dlouho staral. Takže úkol je jasný. Najít Transigen, pokecat si se Sinisterem a rozsekat na kusy úplně všechno, co bude Loganovi stát v cestě. Celé to začne už 3. března.

---

Vytáhni v hospodě: Budoucí část Budoucí minulosti se odehrávala v roce 2023, takže restart v roce 1973 nedopadl zas tak dobře...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace