Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mel Gibson znovu akční


ikona
Mr. Hlad
mel gibson
Francouzi zatoužili po Šíleném Maxovi a Gibson by mohl rozpoutat peklo ve stylu 96 hodin.  

Už uběhlo dost let na to, aby i Hollywood, kde o idioty nouze rozhodně není, dovedl odpustit Melu Gibsonovi. Minimálně tak, aby ho začal zase obsazovat. Vzpomněl si na něj Sly, ale trojka Postradatelných moc úspěšná nebyla, pořád ale dopadla lépe než Machete zabíjí. Gibson se tedy vrátil k režii a zdá se, že udělal dobře, protože jeho Hacksaw Ridge sbírá nadšené reakce ze všech stran. Hraní však za hlavu hodit evidentně nechce, teď ho můžete v kině vidět v oldschool thrilleru Ve jménu krve, který si evidentně užil a ukázal, že na podobné drsňáky ještě má. A minimálně v Evropě to umí ocenit. 

 

Na Gibsona si totiž vzpomněli ve Francii a dostal nabídku zahrát si hlavní roli v akčním thrilleru Every Other Weekend. Ten se má točit kolem stárnoucího agenta CIA, jenž si vyrazil na výlet s rodinou do Francie a přimotal se k hodně ošklivým problémům. Tohle evropské město nám dalo Liama Neesona a jeho 96 hodin nebo Harrisona Forda v realističtějším ale povedeném napínáku 48 hodin v Paříži, Gibson by se tu tedy mohl vyřádit. Režii obstará Benjamin Rocher, režisér hororů Zombie Apokalypsa a Goal of the Dead i solidního akčňáku s Jeanem Reno Nemilosrdní. Teď záleží na Gibsonovi, jestli se mu bude chtít do Francie…

 --- 

Vytáhni v hospodě: Gibson, to je Smrtonosná zbraň. Málem to ale byla i Smrtonosná past, byl jedním z kandidátů na Johna McClanea. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace