Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Vesmír mezi námi: Trailer 2

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Hans_Zimmer

Je to porad sci-fi, ne dnesni realita. Ja jsem naopak prekvapeny co v tehle "romanticke limonade" ukazuji a cim se zabyvaji. Cekal bych to spis v nejakem dokumentu. Komunikace pomoci kvantove teleportace (viz napis QUANTUMCOM) kvantova teleportace. Konecne nekdo ve filmu resi alespon castecne vliv nizke gravitace na fyziologii cloveka, rozdilne svetelne podminky obou planet... Pouziva soucasne koncepty kosmickych lodi... viz lod pobobna RedDragonu, Dreamchaser na obezne draze zeme. Ne nedelam si iluze ze to bude hard sci-fi ale o tom se treba takove Rude planete muze jen zdat

Musk mozna prestrelil, rozhodne vse nezvladne sam a rozhodne ne v naznacenych terminech. Nicmene alespon nesedi s rukama v kline a neco se snazi delat. Nejdulezitejsi aspekt jeho prednasky je prave to rozvireni vody ve stojatem rybnicku. To ze se o tom ted mluvi je jedine dobre a snad to nakopne i ostatni lidi, spolecnosti.
364270
[b]Hans_Zimmer[/b] Je to porad sci-fi, ne dnesni realita. Ja jsem naopak prekvapeny co v tehle "romanticke limonade" ukazuji a cim se zabyvaji. Cekal bych to spis v nejakem dokumentu. Komunikace pomoci kvantove teleportace (viz napis QUANTUMCOM) [link="http://www.osel.cz/8969-usvit-kvantove-komunikace-diky-cine.html"]kvantova teleportace[/link]. Konecne nekdo ve filmu resi alespon castecne vliv nizke gravitace na fyziologii cloveka, rozdilne svetelne podminky obou planet... Pouziva soucasne koncepty kosmickych lodi... viz lod pobobna RedDragonu, Dreamchaser na obezne draze zeme. Ne nedelam si iluze ze to bude hard sci-fi ale o tom se treba takove Rude planete muze jen zdat Musk mozna prestrelil, rozhodne vse nezvladne sam a rozhodne ne v naznacenych terminech. Nicmene alespon nesedi s rukama v kline a neco se snazi delat. Nejdulezitejsi aspekt jeho prednasky je prave to rozvireni vody ve stojatem rybnicku. To ze se o tom ted mluvi je jedine dobre a snad to nakopne i ostatni lidi, spolecnosti.
0 0
reagovat
Musk vyrazil dech, svým plánem na cestu k Marsu, tak maximálně technickým nedoukum.
364154
Musk vyrazil dech, svým plánem na cestu k Marsu, tak maximálně technickým nedoukum.
0 0
reagovat
Ender randí s tou holkou ze Země zítřka? Ok.:) Romantická limonáda jednou za čas neuškodí a trochu sci-fi polevy je jen příjemný bonus, tak proč ne? A jelikož je stejně neoriginální a nepřekvapivá jako všechny podobné slaďárny, nemám nejmenší problém s tím, co všechno mi trailer vykecá.

Elon Musk se se svými prostředky snaží dokázat to, co nikdo před tím, a posunout lidstvo o kus dál. Při takové snaze se vždy ozývají zástupy lidí, kteří říkají, proč to nejde, kteří kritizují a nepřejí úspěch. Podle mě neexistuje zbytečnějších tvorů. Musk je podle mě borec, ať už nakonec uspěje nebo ne.
364118
Ender randí s tou holkou ze Země zítřka? Ok.*:)* Romantická limonáda jednou za čas neuškodí a trochu sci-fi polevy je jen příjemný bonus, tak proč ne? A jelikož je stejně neoriginální a nepřekvapivá jako všechny podobné slaďárny, nemám nejmenší problém s tím, co všechno mi trailer vykecá. Elon Musk se se svými prostředky snaží dokázat to, co nikdo před tím, a posunout lidstvo o kus dál. Při takové snaze se vždy ozývají zástupy lidí, kteří říkají, proč to nejde, kteří kritizují a nepřejí úspěch. Podle mě neexistuje zbytečnějších tvorů. Musk je podle mě borec, ať už nakonec uspěje nebo ne.
0 0
reagovat
typek se narodil na marsu, omylem si skypuje s nejakou emarkou a po tejdnu dopisovani si vsichni usmyslej, ze je skvelej napad poslad ho za bambiliardu dolaru zpatky na zem, aby tam ze sebe mohl delat idiota a potom divce svych snu ukazat, ze idiot neni a vyhrat jeji srdce nad jejim sportovne zalozeym douche pritelem, ktery ji neuznava a jen tak mimochodem najde otce, ktereho nikdy nepoznal. Zamackavam slzu a pisu na seznam veci, ktery nikdy nepotrebuju videt. 8)
364104
typek se narodil na marsu, omylem si skypuje s nejakou emarkou a po tejdnu dopisovani si vsichni usmyslej, ze je skvelej napad poslad ho za bambiliardu dolaru zpatky na zem, aby tam ze sebe mohl delat idiota a potom divce svych snu ukazat, ze idiot neni a vyhrat jeji srdce nad jejim sportovne zalozeym douche pritelem, ktery ji neuznava a jen tak mimochodem najde otce, ktereho nikdy nepoznal. Zamackavam slzu a pisu na seznam veci, ktery nikdy nepotrebuju videt. *8)*
0 0
reagovat

Filias

tohle je vec kterou nechapu, pro to skutecne bohate je to moc rizikove: proc rizikove? oni nikdy neumrou? k cemu je jim takovy majetek? do hrobu si ho prece nevezmou a budouci potomky dokazou zajistit i stamiliony, a sice je to sakra nestala investice ale tomu komu se v ni podari prorazit jako prvnimu, to podle me muze vydelat nehorazne penize
364099
tohle je vec kterou nechapu, pro to skutecne bohate je to moc rizikove: proc rizikove? oni nikdy neumrou? k cemu je jim takovy majetek? do hrobu si ho prece nevezmou a budouci potomky dokazou zajistit i stamiliony, a sice je to sakra nestala investice ale tomu komu se v ni podari prorazit jako prvnimu, to podle me muze vydelat nehorazne penize
Filias
0 0
reagovat
Přijde mi to jako naprosto generická teen love story. Trailerovou kampaní to jen podtrhli.

Musk
Pokud chcete do vesmíru, potřebujete peníze. Hodně peněz. S neúspěchy co stojí další hromadu peněz je třeba počítat. Nejsem si jist, zda je Musk v takové finanční situaci, aby to utáhl. Buď bude mu štěstí a všichni o něm bodu mluvit jako o největším vizionáři od dob Jobse, nebo ne a všichni se mu vysmějí.

V soukromých investorech ale budoucnost zatím moc nevidím. Pro ty skutečně bohaté to moc rizikové a návratnost dlouhá a ten zbytek na to nemá peníze.
364096
Přijde mi to jako naprosto generická teen love story. Trailerovou kampaní to jen podtrhli. [b]Musk[/b] Pokud chcete do vesmíru, potřebujete peníze. Hodně peněz. S neúspěchy co stojí další hromadu peněz je třeba počítat. Nejsem si jist, zda je Musk v takové finanční situaci, aby to utáhl. Buď bude mu štěstí a všichni o něm bodu mluvit jako o největším vizionáři od dob Jobse, nebo ne a všichni se mu vysmějí. V soukromých investorech ale budoucnost zatím moc nevidím. Pro ty skutečně bohaté to moc rizikové a návratnost dlouhá a ten zbytek na to nemá peníze.
0 0
reagovat

Hans_Zimmer

Za prvé nevím, jak tě může těšit jejich neúspěch, když by tím zazdili další vývoj kosmických letů na pěkně dlouhou dobu. Stačí se podívat, co se s vesmírnými lety stalo po konci projektu Apollo. Tvoje peníze to nejsou, tak někomu nepřát úspěch (zvlášť v tomhle oboru) mi přijde dost smutné.

Za druhé on ale de facto za sebou NASA má, protože s nimi spolupracuje. Musk možná je inovátor, ale zas takový borec, aby začínal od nuly v kosmickém průmyslu, není ani on.
364088
Za prvé nevím, jak tě může těšit jejich neúspěch, když by tím zazdili další vývoj kosmických letů na pěkně dlouhou dobu. Stačí se podívat, co se s vesmírnými lety stalo po konci projektu Apollo. Tvoje peníze to nejsou, tak někomu nepřát úspěch (zvlášť v tomhle oboru) mi přijde dost smutné. Za druhé on ale de facto za sebou NASA má, protože s nimi spolupracuje. Musk možná je inovátor, ale zas takový borec, aby začínal od nuly v kosmickém průmyslu, není ani on.
Hans_Zimmer
0 0
reagovat
Musk podle mě nebude kolonizovat nic, stačí se podívat na projekt Brunsona s levnými cestami na okraj vesmíru. Nic složitého. Mělo se tam létat kdy? 2009. A teď mají po nehodě problém dostat do vzduchu další letadlo a to mu tam ještě ani neumřeli žádní pasažéři.. Musk sice staví silnou raketu schopnou vynést do vesmíru opravdu velké věci, ale nemá za sebou půl milionu lidí z NASA a po pár neúspěšných testech se mu na to každý vykašle.Je to jen jejich marná snaha splnit si děcké sny a já jsem rád že se dožiju jejich neúspěchu...

A teď k filmu: po deseti vteřinách co si online vypisuje se zemí mě to přestalo zajímat...
364081
Musk podle mě nebude kolonizovat nic, stačí se podívat na projekt Brunsona s levnými cestami na okraj vesmíru. Nic složitého. Mělo se tam létat kdy? 2009. A teď mají po nehodě problém dostat do vzduchu další letadlo a to mu tam ještě ani neumřeli žádní pasažéři.. Musk sice staví silnou raketu schopnou vynést do vesmíru opravdu velké věci, ale nemá za sebou půl milionu lidí z NASA a po pár neúspěšných testech se mu na to každý vykašle.Je to jen jejich marná snaha splnit si děcké sny a já jsem rád že se dožiju jejich neúspěchu... A teď k filmu: po deseti vteřinách co si online vypisuje se zemí mě to přestalo zajímat...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se