Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další autíčka pro Justina Lina


ikona
Mr. Hlad
fast and furiousjustin lin
Režisér, který dokázal udělat ze série Rychle a zběsile fenomén, se vrací k benzínu a rychlým kolům 

Nebýt Justina Lina, asi bychom dnes neměli Rychle a zběsile, jednu z nejúspěšnějších filmových značek současnosti. Jeho trojka z Japonska sice za moc nestála, od té doby to šlo ale jen a jen nahoru, alespoň co se týče výpravnosti a výdělků. Pak to po něm ale převzal James Wan a další díl momentálně kutí F. Gary Gray. Lin nám letos naservíroval třetí Star Trek a v minulosti bylo jeho jméno skloňováno i s Terminátorem nebo sérií o Bourneovi, ale teď se vrací k autům. Ne však k Rychle a zběsile. 

 

Právě Lin by měl totiž točit film Hot Wheels inspirovaný oblíbenými hračkami, auťáky a autodráhami, s nimiž se vyblbli kluci po celém světě. O čem to celé bude, zatím nejspíš neví ani on sám, ale pro film o autech a závodění by asi studio Legendary nemohlo mít nikoho vhodnějšího a vzhledem k tomu, že Lin má i produkovat, mu do práce asi nikdo moc kecat nebude. Otázka je, jestli se mu povede ten film nakonec vyrobit. Na Hot Wheels si vylámali zuby McG i kaskadérský veterán Simon Crane, který se měl postavit za kameru před třemi lety. Kdy se začne natáčet, zatím netušíme, Lin teď každopádně chystá druhý Space Jam, takže na auta dojde nejdřív po basketu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace