Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile oživí Paula Walkera?


ikona
KarelR
paul walkerrychle a zbesile
Ehm, "nápad roku"... 

Rok 2015 přinesl tři miliardové hity, které jejich pokračování nikdy nemůžou (finančně) překonat. U Star Wars a Jurského světa se s tím zřejmě smířili, tým Rychle a zběsile ale ještě nehodil flintu do žita. Vin Diesel si dobře všimnul, jak se do kin hrnuly davy na rozlučku s Paulem Walkerem. A očividně ho nenapadlo nic lepšího, než vymyslet opáčko.

 

Přesně tak, Vin a Universal zvažují, že by se Paul objevil v Rychle a zběsile 8. Nejspíš by šlo o titěrné cameo, Paulův bratr Caleb nicméně přiznal, že se o téhle možnosti živě debatuje. Tvůrčí tým a studio nejdřív chtějí požehnání od celé rodiny. Teprve potom by opět zavolali digimágům a nechali je vykouzlit Paulův comeback.

Jaká je oficiální výmluva pro tenhle šílený nápad? Vin prý chce fanouškům ukázat, že filmový Brian O’Conner pořád žije a má se dobře. To je na jednu stranu chvályhodné, na druhou se ale člověk musí zeptat... proč by se sakra neměl mít dobře? Finální scéna Rychle a zběsile 7 byla o úroveň lepší, než všichni čekali, a dala Paulovi prvotřídní sbohem. Vážně tedy nepotřebujeme ujištění, že ho druhý den nepřejela sekačka na trávu.

 

Jste pro Paulův návrat? Anebo se ho naopak začínáte bát? Dejte vědět v diskuzi a pojďme společně doufat, že nejsme na prahu nového trendu. Warneři by totiž okamžitě vymysleli, jak v Justice League vycestovat do alternativního vesmíru za Ledgerovým Jokerem.

---

Vytáhni v hospodě: Oživování zesnulých herců samozřejmě není úplnou novinkou. Třeba návrat Marlona Branda v Superman se vrací ale přinejmenším dával smysl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace