Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kickboxer: Vengeance: Recenze

příspěvky 1 - 16 Napsat příspěvek
Kedze som fanusik bojovych filmov ktorych sa toci dost malo tak za mna super este mohli dat viac subojov ale nevadi bavilo ma to je to slusne. :+ 
381213
Kedze som fanusik bojovych filmov ktorych sa toci dost malo tak za mna super este mohli dat viac subojov ale nevadi bavilo ma to je to slusne. *:+* 
0 0
reagovat

2Milda

Toz zas tak vtipny to nebylo, chlape.
363325
Toz zas tak vtipny to nebylo, chlape.
2Milda
0 0
reagovat

5h1nj1

Strašně vtipný. Strašně se směju... :-
363301
Strašně vtipný. Strašně se směju... *:-*
5h1nj1
0 0
reagovat

2Spazz

Ohledne toho zaverecneho boje mam zhruba stejny nazor. Proc vlastne ten trouba vyhral? Vzdyt na to zcela zjevne celou dobu vubec nemel a Po sel k zemi zcela bezduvodne a neuveritelne. :)
Jo...sorry za spoiler. :D
363288
Ohledne toho zaverecneho boje mam zhruba stejny nazor. Proc vlastne ten trouba vyhral? Vzdyt na to zcela zjevne celou dobu vubec nemel a Po sel k zemi zcela bezduvodne a neuveritelne. :) Jo...sorry za spoiler. :D
2Spazz
0 0
reagovat
..... nicmene Jean-Claude Van Johnson je pecka!!!:+
363285
..... nicmene Jean-Claude Van Johnson je pecka!!!*:+*
0 0
reagovat
Pribehove to je samozrejme smesna sragora, ale s tim se u takovych filmu pocita a treba u serie Undisputed to - vzhledem ke kvalite akcnich scen - vadi asi malokomu.. Tady je ale i ta akce otresna, at uz jde o remeslne zpracovani nebo i jejich dramaturgii, ktera je uplne, ale fakt UPLNE mimo.

Ze hlavni hrdina dostava ze startu po tlame je klasicky pristup, samozrejme obzvlast u finalniho zapasu. Tady ale borec dostava sady vpodstate porad a ten hlavni zapas to klasicke klise dotahne do roviny naprosteho nesmyslu.

Realisticnost nikdo nechce, urcita naivita byla dycky fajn, ale tady Moussi dostava po tlame fakt uplne neskutecnym zpusobem, zatimco sam az do konce zapasu nezasadi snad jednu jedinou ranu, ktere by se Tong Po nevysmal. V kontextu tohohle pak fakt nedava smysl, kdyz mu Van Damme v prestavce rika, at vstane a dokonci to....... dyt poslednim kopem, ktery se mu podaril, se od Tong Poa odrazil a hodil zada... WTF?!!!! Pak se to najednou obrati (jedinym duvodem je evidentne to, ze si hrdina vzpomene na silikony svoji mile a smrt bratra) a jeho udery zacnou mit znenadani efekt..

Tohle fakt ne... Zaporak v techhle filmech dycky mival (jednoznacnou) prevahu, ale i tak hrdina dycky aspon cas od casu zaskoroval nejaky ten uder, ktery jeho sance drzel pri zivote.... Tohle vypada jako potycky no name pohunku (Moussi) s Budem Spencerem (Bautista)
363284
Pribehove to je samozrejme smesna sragora, ale s tim se u takovych filmu pocita a treba u serie Undisputed to - vzhledem ke kvalite akcnich scen - vadi asi malokomu.. Tady je ale i ta akce otresna, at uz jde o remeslne zpracovani nebo i jejich dramaturgii, ktera je uplne, ale fakt UPLNE mimo. Ze hlavni hrdina dostava ze startu po tlame je klasicky pristup, samozrejme obzvlast u finalniho zapasu. Tady ale borec dostava sady vpodstate porad a ten hlavni zapas to klasicke klise dotahne do roviny naprosteho nesmyslu. Realisticnost nikdo nechce, urcita naivita byla dycky fajn, ale tady Moussi dostava po tlame fakt uplne neskutecnym zpusobem, zatimco sam az do konce zapasu nezasadi snad jednu jedinou ranu, ktere by se Tong Po nevysmal. V kontextu tohohle pak fakt nedava smysl, kdyz mu Van Damme v prestavce rika, at vstane a dokonci to....... dyt poslednim kopem, ktery se mu podaril, se od Tong Poa odrazil a hodil zada... WTF?!!!! Pak se to najednou obrati (jedinym duvodem je evidentne to, ze si hrdina vzpomene na silikony svoji mile a smrt bratra) a jeho udery zacnou mit znenadani efekt.. Tohle fakt ne... Zaporak v techhle filmech dycky mival (jednoznacnou) prevahu, ale i tak hrdina dycky aspon cas od casu zaskoroval nejaky ten uder, ktery jeho sance drzel pri zivote.... Tohle vypada jako potycky no name pohunku (Moussi) s Budem Spencerem (Bautista)
0 0
reagovat
Mel jsem z toho celkem rozporuplne pocity. Na jednu stranu to vypadalo lepe, nez jsem cekal. Rozpocet byl na neco takoveho lehce nadprumerny. Prijemne prekvapil Jean Claude a Bautista proste skvele vypadal v te image, co mu vyrobili. :)
Na druhou stranu, Moussi, coby hlavni "hrdina", je nesympaticky blb. Shahlaviho, ktery mel slusne charisma, bylo z logickych duvodu bohuzel malo. A co me tedy opravdu rozladilo, je zvlastni rozhodnuti nenatocit jedinou akcni scenu s Ginou Carano, prestoze ji meli k dispozici. Obsadili ji do stupidni minirole jakesi manazerky. To byl teda pekny podraz. Cely film se tesim, az proti nekomu nastoupi a ukaze, co je zac, a najednou konec filmu (lehce antiklimakticky) a nic! Trapas.
Akce bohuzel natocena a sestrihana tak, aby zakryvala nedostatky bijcu, co se holt da delat.
Btw, misto ikonicke sceny s okopavanim sloupu je tam prece ta scena, jak Bautista nici nejakou tu skulpturu, ci co je to, ne?
Ale musim priznat, ze coby fanousek vsech podobnych filmu z let davno minulych jsem se bavil docela slusne. Cili pro podobne postizene urcite doporucuji.
363265
Mel jsem z toho celkem rozporuplne pocity. Na jednu stranu to vypadalo lepe, nez jsem cekal. Rozpocet byl na neco takoveho lehce nadprumerny. Prijemne prekvapil Jean Claude a Bautista proste skvele vypadal v te image, co mu vyrobili. :) Na druhou stranu, Moussi, coby hlavni "hrdina", je nesympaticky blb. Shahlaviho, ktery mel slusne charisma, bylo z logickych duvodu bohuzel malo. A co me tedy opravdu rozladilo, je zvlastni rozhodnuti nenatocit jedinou akcni scenu s Ginou Carano, prestoze ji meli k dispozici. Obsadili ji do stupidni minirole jakesi manazerky. To byl teda pekny podraz. Cely film se tesim, az proti nekomu nastoupi a ukaze, co je zac, a najednou konec filmu (lehce antiklimakticky) a nic! Trapas. Akce bohuzel natocena a sestrihana tak, aby zakryvala nedostatky bijcu, co se holt da delat. Btw, misto ikonicke sceny s okopavanim sloupu je tam prece ta scena, jak Bautista nici nejakou tu skulpturu, ci co je to, ne? Ale musim priznat, ze coby fanousek vsech podobnych filmu z let davno minulych jsem se bavil docela slusne. Cili pro podobne postizene urcite doporucuji.
0 0
reagovat
To ses posr.l .. 6/10 to ani náhodou jako fanda Klády van Damma tomu dávám maximálně 3/10 a to spíš z nostalgie ! Kdysi jsem ho totiž žral a viděl jeho první filmy "katare tygr,krvavý sport,atd." stokrát ale toto je hnus velebnosti . Akce - bída,hudba - bída , hlavní hrdina - bída ,souboje - velká bída, celkově velká ostuda !!!!! :-
363223
To ses posr.l .. 6/10 to ani náhodou jako fanda Klády van Damma tomu dávám maximálně 3/10 a to spíš z nostalgie ! Kdysi jsem ho totiž žral a viděl jeho první filmy "katare tygr,krvavý sport,atd." stokrát ale toto je hnus velebnosti . Akce - bída,hudba - bída , hlavní hrdina - bída ,souboje - velká bída, celkově velká ostuda !!!!! *:-*
0 0
reagovat
na fan dammovi bylo ze všech nejvice vidět, ze tam je znovu jenom kvůli prachum :))
363222
na fan dammovi bylo ze všech nejvice vidět, ze tam je znovu jenom kvůli prachum :))
0 0
reagovat
Mě tohle moc nesedlo. Hlavní hrdina total shit a pozitivní na celým filmu byl jen Van Damme, který si to hodně užíval. Taky mě potěšilo jakožto fanouška MMA role GSP, Werduma a Velazqueze, všechno šampioni ve svých divizích. Docela úsměvné, když dostávali rachotu od takového nýmanda :D.... Bautista roli zvládl slušně. Ale kde se to hrabe na choreografii fightu z původního filmu a charisma Van Damma v těch arenovkách je úplně někde jinde.
363220
Mě tohle moc nesedlo. Hlavní hrdina total shit a pozitivní na celým filmu byl jen Van Damme, který si to hodně užíval. Taky mě potěšilo jakožto fanouška MMA role GSP, Werduma a Velazqueze, všechno šampioni ve svých divizích. Docela úsměvné, když dostávali rachotu od takového nýmanda :D.... Bautista roli zvládl slušně. Ale kde se to hrabe na choreografii fightu z původního filmu a charisma Van Damma v těch arenovkách je úplně někde jinde.
0 0
reagovat
Dodnes nepochopim jak si mohol odstrelit Lundgrenovu pecku Skin Trade a zaroven vyzdvihnes takuto sracku.
Snad sa zhodneme pri stvrtom Boykovi, ked ho za par rokov nahodou vydaju.
363219
Dodnes nepochopim jak si mohol odstrelit Lundgrenovu pecku Skin Trade a zaroven vyzdvihnes takuto sracku. Snad sa zhodneme pri stvrtom Boykovi, ked ho za par rokov nahodou vydaju.
0 0
reagovat
6/10?
No ty vole. imf je asi na drogach. :))
363218
6/10? No ty vole. imf je asi na drogach. :))
0 0
reagovat
zajímavé je, že po sériích Raidu a Undisputed nejsou schopní natočit čistou akci, nic není ani pořádně vidět... v TV už skončil i Banshee, to bude zase dlouhé čekání :(
363216
zajímavé je, že po sériích Raidu a Undisputed nejsou schopní natočit čistou akci, nic není ani pořádně vidět... v TV už skončil i Banshee, to bude zase dlouhé čekání *:(*
0 0
reagovat

Hartigan911111

Never Back Down se mi taky o fous vic libil....

Jinak Zivy terc 2 je slaboucky....nektere bitky (hlavne teda, kdyz je v nich zena) jsou otresne sestrihane....
...pritom Adkins se taaaak snazi....
363215
Never Back Down se mi taky o fous vic libil.... Jinak Zivy terc 2 je slaboucky....nektere bitky (hlavne teda, kdyz je v nich zena) jsou otresne sestrihane.... ...pritom Adkins se taaaak snazi....
Hartigan911111
0 0
reagovat
je to hodně slabé, tak za 4/10, recykluje to samo sebe, v devadesátkách to fungovalo, dneska ne.. letošní Never Back Down 3 je lepší co se týče bití.
363213
je to hodně slabé, tak za 4/10, recykluje to samo sebe, v devadesátkách to fungovalo, dneska ne.. letošní Never Back Down 3 je lepší co se týče bití.
0 0
reagovat

6/10

diky moc za recenzi....van Damma jsem si jako decko lepil v pokojicku a jsem moc rad, ze si tady na MZ obcas najde sve misto.... :)

Jean-Claude van Johnsona taky doporucuju...takovy Filip byl k sezrani.... ;) :)
363209
diky moc za recenzi....van Damma jsem si jako decko lepil v pokojicku a jsem moc rad, ze si tady na MZ obcas najde sve misto.... :) Jean-Claude van Johnsona taky doporucuju...takovy Filip byl k sezrani.... ;) :)
6/10
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se