Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stan Lee dostane vlastní film


ikona
Mr. Hlad
marvelstan lee
Král comicsů dostane vlastní biografii. Unuděnou oscarovku ale nečekejte, tohle by měla být pořádná jízda.  

Naposledy měl Stan Lee na narozeninovém dortu třiadevadesát svíček. Asi už se od něj moc nových věcí číst nebudeme, ale nebýt tohohle stále vitální staříka, neměli bychom spoustu comicsových filmů. Lee se ve velkém množství těch současných objevuje v cameu, pokud mu to zdraví dovolí, ale fandové už se několik let dožadují klasické biografie a vysnili si do ní Bryana Cranstona. Netvrdím, že to je blbý nápad a že bych to nechtěl vidět, ale Foxové chystají pro Stana Lee něco trošku jiného. A vlastně o dost zajímavějšího. 

 

Studio, které stojí za X-Meny, Deadpoolem a Fantastic Four, totiž na tradiční biografii kašle a svůj „životopis“ hodlá pojmout jako akčně-špionážní podívanou ze sedmdesátých let. Právě v té době se totiž Lee pokoušel v Hollywoodu dostat svoje superhrdiny před kameru. Mluví se o filmu ve stylu Kingsmanů a bondovek s Rogerem Moorem a zní to až podezřele dobře. Oscaři z toho asi nebudou, ale počítám, že Stan Lee by se raději podíval na akční bondovskou jízdu než na sto šedesát minut dlouhé drama, ve kterém by ho hrál Sean Penn. Režiséři a scenáristé se teprve hledají, jisté ovšem je, že Lee bude produkovat a pomáhat mu s tím budou Marty Bowen a Wyck Godfrey, kteří stojí za sérií Labyrint. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace