Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hanks znovu ve válce


ikona
Mr. Hlad
tom hanks
Po Zachraňte vojína Ryana se Tom Hanks vrátí do druhé světové. Po vylodění v Normandii ale teď dojde na námořní bitvy.  

Tom Hanks je borec. Pravidelně nám to potvrzuje a ať už jeho Inferno dopadne jakkoliv (taky máte pocit, že ten film vlastně nikoho nezajímá?), tak v Sullym předvedl, že mezi herci pořád patří k absolutní špičce. Postavy obyčejných chlapů v situacích, v nichž jde o život, mu šly konec konců vždycky. Vedle Sullyho takhle zaperlil v Captainu Phillipsovi, Trosečníkovi a konec konců i v klasice Zachraňte vojína Ryana, kde během druhé světové války hledal Matta Damona. A právě do druhé světové by se mohl vrátit s projektem Greyhound

 

Jeho herecká účast není jistá, ale vzhledem k tomu, že produkuje a hlavně spolupracuje na scénáři, se jeho řeči o tom, že by chtěl být i před kamerou, dají brát vážně. Hlavním hrdinou by měl být námořní kapitán, který dostane za úkol velet válečné lodi během druhé světové války. Sám si ale není úplně jistý, jestli na to má schopnosti i nervy. Je ale celkem jasné, že během bojů s nácky a Japonskem se velmi rychle najde příležitost, jak si velitelské schopnosti prověřit v praxi. S Hanksovou hereckou účastí to tedy zatím fakt není stoprocentně jisté, určitě ale víme, že za kameru se postaví Aaron Schneider, který natočil komediální drama Snížit se s Billem Murrayem, má oscara za krátký film Two Soldiers a pomáhal s kamerou u Titanicu, takže s loděmi to umí. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Pokud přemýšlíte, co je to Greyhound, tak to má být jméno oné lodi, které by Hanks měl velet. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace