Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Momoa chystá další comicsovku


ikona
Mr. Hlad
crowjason momoajustice league
Představitel Aquamana má v plánu oživit dalšího comicsového hrdinu. A žádný veselý sympaťák to nebude.  

Je trochu úsměvné sledovat, co se děje kolem nové adaptace legendárního comicsu Vrána. Kultovní příběh Jamese Jamese O'Barra se dočkal v devadesátých letech vynikající verze od Alexe Proyase, která se bohužel proslavila i tím, že během jejího natáčení zemřel Brandon Lee. Následující tři sequely a seriál snad ani nestojí za zmínku, v Hollywoodu se ale už pár let pokouší tuhle značku oživit. Muzikanta, který vstane z mrtvých, aby pomstil vraždu sebe a své přítelkyně, si měli zahrát Jack Huston nebo Luke Evans, ale kolem látky se motali i Bradley Cooper nebo James McAvoy. Před pár měsíci však studio hodilo Vránu přes palubu. Ovšem evidentně ne na dlouho. 

 

Teď je totiž projekt zpátky a spolu s ním se vrací i Corin Hardy, který se kolem režie motal posledních pár měsíců. A hlavně i nová herecké hvězda. Nového Erica Dravena si podle všeho zahraje Jason Momoa. Já osobně ještě úplně nejsem o jeho hereckých schopnostech přesvědčený, ale drsného mstitele by měl zvládnout bez větších problémů a vzhledem k tomu, že ho příští rok uvidíme v Justice League a blíží se i Aquaman, je dost možné, že s jeho účastí se Vráně dostane i lepší péče od studia. Natáčet by se mělo na začátku příštího roku. Pokud to tedy zase někdo na poslední chvíli nestopne…

--- 

Vytáhni v hospodě: Záporák Top Dollar se ve scénáři pro novou verzi proměnil v ženu a počítalo se s tím, že se role ujme Andrea Riseborough. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace