Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Johnny Depp a smrt hudebních legend


ikona
Mr. Hlad
johnny depp
Že by zase normální role? Johnny Depp bude řešit slavnou skutečnou vraždu z devadesátých let. A zjistí víc, než by se mu líbilo.  

Vypadá to, jako by Johnny Depp konečně začal pomalu chápat, že jeho rozcapené role se okoukaly a i když mu v minulosti vydělaly slušné peníze, na jeho hereckém renomé se taky podepsaly. A ne zrovna pěkně. Letos zklamala druhá Alenka v říši divů, vloni vyhořel obludně špatný Mortdecai a teď se čeká, jak to dopadne příští rok s dalšími Piráty z Karibiku. Jack Sparrow má přeci jenom trošku tužší kořínek. Vedle toho Depp chystá i novou verzi Neviditelného muže a vloni nám v gangsterce Black Mass: Špinavá hra ukázal, že dovede zazářit i v „normálnějším“ filmu. A teď se to chystá potvrdit s krimi thrillerem Labyrinth

 

Ta má vycházet ze skutečných událostí a bude se točit okolo detektiva Russella Poolea, který maká v Los Angeles a dostal na stůl hodně ošklivý případ. Má zjistit, kdo může za smrt rapperů Tupaca Shakura a Biggieho Smallse, dvou megahvězd tohohle hudebního žánru. Při svém pátrání ale narazí na věci, které jsou možná horší než smrt dvou muzikantů, ukáže se totiž, že spousta jeho kolegů je dost nehezky zkorumpovaná. Co teď s nimi? To se uvidí, každopádně za kamerou bude Brad Furman, který natočil vynikajícího Obhájce, prý výtečné krimi drama The Infiltrator s Bryanem Cranstonem, ale i veleprůměrnou Hru na hraně. Snad nám s Deppem předvedou zajímavé věci. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Vloni vydal Depp se svou kapelou Hollywood Vampires stejnojmenné album. Hostují na něm Paul McCartney, Christopher Lee nebo Dave Grohl. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace