Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další padouch pro Spider-Mana


ikona
Mr. Hlad
marvelspider-man
Spider-Man bude mít fofr. Ve své sólovce proti němu totiž budou stát minimálně tři protivníci. Kdo je ten nejnovější?  

Sony zvládlo fanoušky Spider-Mana během dvou filmů unudit, ale v Captain America: Občanská válka mu stačila jedna bitka a jeden dialog s Tonym Starkem, aby mu diváci zase začali držet palce. Sólovka Spider-Man: Homecoming dorazí příští léto a počítá se s tím, že Peter Parker se tu porve s Vulturem, chlapíkem, který díky speciálním křídlům dělá bordel nad New Yorkem a na plátně jsme ho ještě neviděli. Zahrát by si ho měl Michael Keaton a i když to ještě není potvrzené, bere se to víceméně jako hotová věc. Stejně jako účast The Tinkerera. Vypadá to ale, že dojde i na třetího zloducha. 

 

Na nejnovějších fotkách z natáčení je totiž vidět padouch, co si říká The Shocker a dovede s pomocí svých speciálních rukavic vyvolávat vibrace, jež dovedou člověku celkem pocuchat účes. Jako moc ve filmu bude, netušíme. Je možné, že dostane po tlamě hned na začátku jako Crossbones ve třetím Capovi, protože Spider-Man už bude normálně makat a ochraňovat New York a nedostaneme klasickou hodinu o tom, že mu umřel strejda a že se musel naučit zodpovědnosti. Zatím není ani úplně jasné, kdo je pod maskou, teoretizuje se však, že se pod ní skrývá Bokeem Woodbine. Studio totiž neoznámilo, koho si zahraje. Snad se Marvel rozpovídá, když už mu utekly fotky a brzy se dozvíme víc. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Ve Spideym se objeví i Jon Favreau jako Happy Hogan

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace