Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaký bude Black Panther?


ikona
Mr. Hlad
black panthercaptain americamarvel
Chadwick Boseman naznačuje, že marvelovka z Wakandy bude trošku jiná než ty předchozí.  

Comicsový superhrdina Black Panther se nám letos představil v Captain America: Občanská válka a rozhodně zanechal dobrý dojem. Chadwick Boseman do role dokonale zapadl a samotný Black Panther v akčních scénách taky obstál na výbornou. Jeho gymnatické a celkově rychlejší a svižnější pojetí bitek bylo hodně fajn a potitulková scéna z Wakandy naznačovala zajímavé věci. Celovečerák dostaneme až v únoru 2018, za kamerou je každopádně Ryan Coogler, kterému po Creedovi hodně věříme. Vedle Bosemana dorazí i záporácká duo Michael B. Jordan a oscarová Lupita Nyong'o a k tomu ještě Danai Gurira alias Michone z Živých mrtvých a nejspíš i Andy Serkis, Martin Freeman a možná a i Winter Soldier Sebastian Stan. 

 

Boseman ale teď naznačil, že Black Panther bude trošku jiná marvelovka. On sám si prý paradoxně ze všech marvelovských filmů nejvíc užil Ant-Mana a baví ho v jeho humor, zároveň ale prý víc fandí temnějším a drsnějším hrdinům. A od začátku chtěl mít jasno v tom, že Marvel hodlá Black Panthera pojmout právě takhle. Ačkoliv si studio nemůže stěžovat na nezájem diváků, občas je slyšet, že by jejich comicsovky mohly být trošku vážnější, špinavější a drsnější a právě takový by měl být podle všeho Black Pather. Bude zajímavé to sledovat, konkurenční Warneři právě na temnotu vsadili, ale jejich filmy se jim víceméně rozsypaly pod rukama kvůli přestříhávání a ne úplně vhodnému dohledu studia. Před Black Pantherem mají ještě několik šancí na reparát, ale pokud se jim ani u Wonder Woman nebo Justice League nezadaří a pak jim Marvel vytře zrak se svým temnějším ochráncem Wakandy, bude to pro Warnery trochu ostuda…

--- 

Vytáhni v hospodě: Kolem role Black Panthera se v minulosti motali Djimon Hounsou, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Anthony Mackie nebo Chiwetel Ejiofor. Všichni se nakonec objevili v jiných marvelovkách. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace