Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sci-fi Spartacus se blíží


ikona
Mr. Hlad
spartacus
Ben-Hur vám nestačil? Chystá se nová verze další historické klasiky. Jo a bude se odehrávat v budoucnosti... 

Letošní Ben-Hur sice v kinech po právu propadl, ale v Hollywoodu mají plány s další filmovou klasickou z antického Říma. Dorazí nový Spartacus, bude ale trošku jiný, než si myslíte. Tak zaprvé – remake se bude jmenovat The Champion. Zadruhé – bude se odehrávat v budoucnosti ve futuristickém vězení, kde hrdina falešně obviněný z teroristického útoku dostane možnost vybojovat si svobodu v gladiátorských zápasech. Je sakra dobře, že to půjde do kin pod jiným názvem než Space Spartacus nebo tak nějak, protože fanoušci by asi tvůrce umlátili. 

 

A tím se dostáváme k lidem, kteří jsou za tuhle věc zodpovědní. Scénář napsal Hal Ozsan, herec ze seriálu Dawsonův svět nebo Černá listina, a za kamerou bude Olivier „mám sice cool příjmení, ale zprasím, na co sáhnu“ Megaton. Režisér třetího Kurýra, sequelů 96 hodin nebo Colombiany nás může jedině mile překvapit, což se asi dá říct asi i o téhle variaci na legendární historickou podívanou Stanleyho Kubricka, která bude nejspíš říznutá Běžícím mužem a Rallye smrti. Pravděpodobně je dobře, že tvůrci říkají, že se u svého filmu nechávají Spartacem inspirovat a nejde o předělávku, ale i tak si myslím, že kdyby byl Kubrick naživu, nejspíš by teď dostal infarkt. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Megaton prý zcela záměrně pracuje s kamerou a střihem tak, aby to vypadalo chaoticky. A já vůl si doteď myslel, že je to prostě jen patlal...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace