Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po Warcraftu k bankovní loupeži století


ikona
Mr. Hlad
travis fimmelwarcraft
S orky si poradil, teď se hvězda letošní fantasy události chystá na loupež, která se zapsala do dějin.  

Travis Fimmel celkem úspěšně vyměnil televizi za filmové plátno, když se z Vikingů přesunul do hlavní role Warcraftu. Jestli bude dvojka, to zatím nejspíš netuší ani on, v plánu má však novou verzi klasiky Na západní frontě klid nebo sci-fi Inversion, v němž Země přijde o gravitaci. A teď kývnul na další projekt. Náš ne úplně oblíbený režisér Mark Steven Johnson, který natočil přinejlepším průměrné comicsovky Daredevil a Ghost Rider, ho zlákal do jedné z hlavních rolí ve zlodějské podívané Finding Steve McQueen, která nebude mít se Stevem McQueenem nic společného. Ani s hereckou legendou, ani s režisérem dramatu 12 let v řetězech. 

 

Děj se totiž bude odehrávat v roce 1972, kdy se skupina zlodějů rozhodla vyrabovat sejf s třiceti miliony dolarů, které tvořily nelegální příspěvky pro prezidenta Richarda Nixona a taky peníze z vydírání. Zkrátka to byly velké, ale nebezpečné prachy a nakonec z toho vylezla největší bankovní loupež v dějinách USA. Fimmell nebude jediné známé jméno, na které se můžeme těšit, vedle něj dorazí i Kate Bosworth, oscarový Forest Whitaker nebo profesionální drsoň William Fichtner. To už je celkem zajímavá podívaná, ale to jméno režiséra nás pořád ještě trochu znervózňuje. Natáčení by mělo začít ještě v září. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Fimmel se dřív živil jako model pro Calvina Kleina. Specializoval se na džíny a spodní prádlo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace